2

Bestaande bouw of nieuwbouw?

Uiteraard kunt op zoek naar een bestaand pand om u in te vestigen, maar wanneer u wilt dat uw bedrijfshal aan specifieke wensen voldoet, dan kan het lonen een nieuwe bedrijfshal te bouwen. Uw nieuwbouw bedrijfshal voorziet zo in al uw behoeftes en wensen, en hoeft helemaal niet veel duurder te zijn dan de aanpassingen die u aan een bestaande hal moet doen om die naar uw zin te maken. Remco Ruimtebouw realiseerde eerder al meer dan 5000 bedrijfshallen voor tevreden klanten en wij denken ook graag met u mee!

3

Hoeveel kost nieuwbouw?

Ook in Nederland worden de bouwkosten een steeds groter onderwerp van gesprek. Wij begrijpen de vraag over het prijskaartje van zo’n nieuwe bedrijfshal bouwen dan ook goed. Helaas heeft nieuwbouw geen “vaste prijs”. Uw wensen en eisen zijn hierop namelijk zo van invloed, dat wij het als onze taak zien om u vanaf het begin te begeleiden, zodat we uiteindelijk een prijs afgeven van een bedrijfshal die 100% aansluit bij uw behoeften (nu en in de toekomst). Onze ervaring stelt ons in staat de juiste vragen te stellen en met u mee te denken.

Vrijblijvend advies

We begrijpen echter dat de prijs voor u als afnemer belangrijk is. Wij delen graag een zo eerlijk en transparant mogelijk beeld met u. Dit betekent dat het niet mogelijk is om op onze website een configuratie van een mogelijke bedrijfshal te doorlopen, hier zitten simpelweg teveel haken en ogen aan. Wel is het mogelijk contact op te nemen met onze commercieel manager. Die denkt graag kosteloos met u mee en adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Zelfs als u besluit niet te bouwen met Remco Ruimtebouw, verzekeren wij u dat u beter geïnformeerd achterblijft dan toen wij u voor het eerst spraken!

Martijn LucassenCommercieel Manager

Heeft u bouwplannen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen.

+31(0)88 004 93 00

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Hoge klanttevredenheid

    Een bedrijfshal bouwen is “not just another day at the park”. Onze commercieel manager weet er alles van! Er moeten veel keuzes gemaakt worden en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We besteden dan ook veel aandacht aan klanttevredenheid in onze bedrijfsvoering. Hoe mooi is het dan dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Remco Ruimtebouw kiest!

    Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u dat wij u koppelen aan één van onze tevreden klanten? Neem contact op!