Harcotom

Een hal bouwen: waar moet ik aan denken?

Er zijn grofweg twee mogelijkheden voor het uitbreiden van uw bedrijf met een nieuwe hal:

  • Prefab: hierbij staan bepaalde specificaties vast en bent u beperkter in uw mogelijkheden. Daar staat tegenover dat de prijzen van een prefab hal lager zijn.
  • Een hal op maat: al uw wensen en eisen ten aanzien van uw nieuwe bedrijfshal worden meegenomen én wij denken graag met u mee. We hebben tenslotte een hoop ervaring in hallenbouw.

Voordat een definitief ontwerp kan worden gemaakt, is het belangrijk na te denken over bepaalde kenmerken. Wilt u bijvoorbeeld graag toekomstbestendig(er) bouwen of zorgen dat uw bedrijfshal beschikt over een aantal duurzame kenmerken? Al uw voorkeuren hebben invloed op de uiteindelijke beslissingen die u moet maken. Ons team van Remco bestaat niet alleen uit bouwers, we adviseren u ook graag over de mogelijkheden en opties die u heeft. Hallenbouw is tenslotte niet uw vak, maar wel het onze!

Tuinplus

De realisatie van uw hal

Hallenbouw is een relatief snelle manier van bouwen. Meestal is de constructie volledig van staal en heeft men behoefte aan een grote open ruimte. De meeste bedrijfshallen hebben geen verdiepingen en dat zorgt ervoor dat hallenbouw een korte doorlooptijd heeft als het aankomt op de bouwtijd. Onze planning wordt gekoppeld aan uw wensen, neem dus contact met ons op voor een indicatie van de bouwtijd.

Proces realisatie hallenbouw

Voorafgaand aan de bouw doorloopt u ook een aantal stappen. Uiteraard is ieder bouwproces anders, maar in grote lijnen zijn er zeker overeenkomsten. Het eerste contact ontstaat naar aanleiding van uw uitvraag. We denken na over de haalbaarheid en gaan dieper in op uw wensen. Op basis daarvan schetsen en presenteren we u het eerste ontwerp. U geeft feedback, we nemen dit mee en werken het plan uit tot een definitief ontwerp. Iedereen akkoord? Dan komen de technische aspecten in beeld en zorgen we dat onze bouwers op de bouwplaats aan de slag kunnen.

Kooyman - RI

Een internationaal project

Remco bouwt zowel hallen in Nederland als in het buitenland. Wenst u een hal te bouwen buiten de landsgrenzen? In dat geval kan Remco International u helpen. We verzorgen de engineering, de productie, het transport en desgewenst de montage. Op locatie bouwen we internationale projecten altijd samen met lokale arbeiders. Wel is er gedurende de montageperiode altijd minimaal één ervaren supervisor ter plaatse.

Benieuwd naar onze eerdere projecten in het buitenland? Verschillende organisaties hebben al een hal laten bouwen in onder andere Afrika en het Caribisch gebied.

Martijn LucassenCommercieel Manager

Heeft u bouwplannen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen.

+31(0)88 004 93 00

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Wij helpen u graag verder!

    Wij helpen u graag uw gedachten op een rijtje te zetten, of leggen u meer uit over uw mogelijkheden als het aankomt op prefab, duurzaam of energieneutraal bouwen. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw bedrijf. Neem gerust contact op met één van onze commercieel managers voor een vrijblijvend informatief gesprek.