4

Isolatie en duurzaamheid

Met de stijgende gasprijzen wordt het goed isoleren van uw nieuwbouw loods steeds belangrijker. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden ten aanzien van een geïsoleerde bedrijfshal of bijvoorbeeld een geïsoleerd kantoordeel. Afhankelijk van de gekozen staalconstructie kunt u bijvoorbeeld ook zonnepanelen op het dak kwijt. Breng u wensen en behoeften ten aanzien van isolatie en duurzaamheid in kaart, en dan zorgen wij ervoor dat we dit realiseren.

6

Een loods naar wens laten bouwen

Wij zorgen ervoor dat onze loodsen naar wens zijn. En dat lukt iedere keer, omdat wij deze in overleg met u samenstellen. U kunt zich misschien voorstellen dat een opslagloods net andere vereisten heeft dan een hal of loods met koelfaciliteiten. Wanneer uw loods ook een werkplaats is kunnen hier ook andere wensen bij horen. Door onze ruime ervaring met het bouwen van loodsen kunnen wij u goed adviseren. Hierdoor bent u zeker van een opslagloods of hal die optimaal past bij uw situatie.

1

Het stappenplan om tot een loods te komen

Om tot een nieuwe loods te komen, volgen we een stappenplan. Dat begint met een inventarisatiegesprek waarin wij met u meedenken en eisen, wensen en verwachtingen in kaart brengen. Er volgt een begroting: wat wordt de investering? Samen overleggen we of het past binnen uw budget, of dat er zaken moeten worden aangepast. Het voorlopige ontwerp volgt en als u 100% tevreden bent maken we het ontwerp definitief en vragen we de vergunning aan. Daarna start de bouw. De bouw wordt gecoördineerd door de personen die ook de voorbereidingen hebben getroffen en uw bedrijfsruimte inmiddels door- en door kennen. Uiteindelijk leveren we uw nieuwbouw na de bouwperiode naar wens turn-key op.

8

Ontzorging zonder meerkosten

Uiteraard mag u ervan uitgaan dat wij u ontzorgen vanaf uw eerste kennismaking met onze organisatie. Wij delen alle kennis met u die nodig is om tot een succesvol eindproduct te komen. Uiteraard betaalt u niet extra voor onze kennis, maar het is wel goed u te realiseren dat wij de duurdere partij zijn als het alternatief een zelfbouwpakket is. Echter zijn wij ervan overtuigd dat het leveren van de juiste kwaliteit en het borgen van die kwaliteit tijdens de bouw van grote invloed zijn op uw tevredenheid. Door onze betrokkenheid kunnen wij snel schakelen en eventuele problemen oplossen nog voor u het doorheeft: en geloof ons, dat is heel wat waard!