2. Wat was je mooiste project tot nu toe en waarom?

Ik ben nog niet zo lang geleden gestart binnen de Bedrijfshuisvesting van JAJO (waar Remco Ruimtebouw deel van uitmaakt), dus voor nu kies ik de PGS-loods in Apeldoorn. Hier ben ik vanaf de start van het project bij betrokken en heb ik gekeken op welke manier we het project het beste kunnen uitvoeren.

3. Wat maakt voor jou het werken bij Remco Ruimtebouw zo leuk?

De afwisseling is het leukste in mijn baan. Geen dag is hetzelfde. Ik ben min of meer een ondernemer voor ieder project. De ene dag start ik op locatie bij een project, de andere dag doe ik de inkoop, heb ik contact met de opdrachtgevers en onderaannemers, is er overleg met de teamleden en houd ik me bezig met de planning, het financiële overzicht etc.

Daarnaast spelen mijn collega’s een belangrijke rol in mijn werk! Het is een klein team waarin ik mijzelf kan zijn en waar ik me prettig bij voel. Ze zijn oprecht en collegiaal. De SAMENwerking bevalt me erg goed.

 

4. Met welke collega zou je een dag willen ruilen en waarom?

Vraag me dit over een jaar nog maar een keer, want voor nu wil ik nog met niemand ruilen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en zie nog geen reden om met iemand te willen ruilen.

Kopie van Foto contentpagina 620x375 px (1)

5. Waar kunnen we je wakker voor maken?

Om te gaan skiën! Geen twijfel mogelijk. Ik ben al 22 jaar skileraar en sta het liefst zoveel mogelijk op de latten. Zowel in Nederland als in de bergen. In mijn vrije tijd geef ik ruim elf jaar les op de sneeuwbaan in Valkenswaard bij Montana Snowcenter en daarvoor 11 jaar bij Health City Oisterwijk op een rollerbaan. Ongeveer twee keer per jaar heb ik het geluk dat ik in Oostenrijk mag lesgeven aan een organisatie die reizen voor scholen aanbiedt.