2. Met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Als ik met een collega kon ruilen van werkzaamheden voor één dag, dan zou ik kiezen voor onze Algemeen Directeur Maarten Bakker. Het lijkt me enorm interessant om een organisatie zo goed mogelijk aan de omgevingsfactoren aan te passen en te bekijken hoe je een organisatie kunt verbeteren.

3. Wat was je eerste opdracht bij Remco Ruimtebouw?

Mijn eerste werk als Projectcoördinator bij Remco Ruimtebouw was BVG Vennestraat in Lisse. Als projectcoördinator begeleid ik samen met de Commercieel Manager, Plancoördinator, Constructeur en Modelleur en later ook de Uitvoerder een project van initiatiefase via de realisatie tot aan oplevering. Hierbij gaat het om een stukje planontwikkeling, want samen met de opdrachtgever geven we het plan vorm. In mijn rol als Projectcoördinator heb ik de verantwoordelijkheid over het financieel projectresultaat en minstens zo belangrijk, de klanttevredenheid. De bouwplaats zelf is het domein van de Uitvoerder. De Uitvoerder heeft de vrijheid om samen met de onderaannemers het project zelf zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. Lukt dat even niet, dan trekken we daarin samen op om ons doel te bereiken.

4. Hoe is het om bij Remco Ruimtebouw te werken?

Het mooiste aan dit bedrijf, dat vind ik al sinds ik hier kwam solliciteren, is dat het een serieus bedrijf is met familiaire sfeer. Ik ben geen nummer, ik ben hier echt Niels en mensen staan voor elkaar klaar. Het bedrijfsbelang staat voorop en je werkt niet alleen voor jezelf.

Het mooie aan de bouw is dat je met niks begint en uiteindelijk iets heel gaafs neerzet. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het bouwproces dat een klant ervaart. Voelt een klant zich gehoord, geholpen, ontzorgd en als koning behandeld, dan is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen.

5. Waar ben je in het weekend vaak te vinden?

Naast de zwemles van mijn oudste dochter onderneem ik vaak iets met mijn twee meiden. De bossen in of de heide op voor een wandeling of naar een indoor speelparadijs. Op zondagochtend sport ik meestal. Fitness, hardlopen, mountainbiken. In de middag en avond maak ik graag tijd voor familie en vrienden.