2. Als je zou moeten kiezen: met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Ik ben van de cijfers, dat vind ik leuk. Dus ik zou wel een dagje willen ruilen met onze nieuwe CFO: Wijnand Tutuarima. Hij is nu net nieuw, dus hij moet nu nog veel kennismaken, maar als hij straks wat langer in zijn functie zit lijkt het me leerzaam een dag met hem mee te lopen.

3. Wat was je eerste opdracht bij Remco Ruimtebouw?

Ik werk inmiddels al 24 jaar bij Remco, dat is lang. Het begon met het uitwerken van stalen bedrijfshallen. Ik ben gestart als werkvoorbereider, naast mijn “bijbaantjes” was Remco mijn eerste baan. Later werd mijn functie gecombineerd met werkzaamheden op de R&D afdeling, weer later werd ik projectcoördinator en nog weer later kwam daar de aandacht voor export bij. Daar bleef ik in hangen, en zo werd ik projectmanager export. Inmiddels ben ik exportmanager en sinds 2016 lid van het MT. Zo zie je maar weer waar een eerste functie toe kan leiden.

4. Werken bij Remco Ruimtebouw is leuk, omdat:

Het lekker divers is. Ik kan veel verschillende dingen oppakken. Ik ben nu bijvoorbeeld naast mijn normale werkzaamheden ook bezig met duurzaamheid en inkopen en vanuit het MT kan ik inbreng en input leveren op onderwerpen die me niet direct raken maar die ik wel interessant vind. Ook heb ik in mijn functie veel flexibiliteit, ik werk met mensen in verschillende tijdszones dus ik bel ook vaak onderweg naar huis nog wat mensen in bijvoorbeeld het Caribisch gebied. Op kantoor vind ik de sfeer fijn, we zijn loyaal aan elkaar en er is ruimte om in gesprek te gaan over van alles.

Afbeelding 2 website

5. Waar ben je in het weekend vaak te vinden?

Ik ben een uithuizig type. Ik ben op zaterdag en één dag in de week trainer op het voetbalveld (zoon), daarnaast ben ik op het hockeyveld te vinden (dochter) of aan het mountainbiken in het bos. Door de week zelf nog wat tennissen. Ben graag onder de mensen: daar haal ik energie uit! (gezin, familie, vrienden)