2. Als je zou moeten kiezen: met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Ik zou wel een dagje willen ruilen met een collega van werkvoorbereiding, zoals Arne. Als projectleider ben ik vooral bezig met de uitvoering, dus het lijkt me wel een uitdaging om een project van te voren te bouwen in plaats van ‘in werkelijkheid’. Je moet er dan echt voor zorgen dat alles goed geregeld is qua maatvoering, materiaal en bestellingen.

3. Wat was je eerste opdracht bij Remco Ruimtebouw?

Mijn eerste opdracht weet ik nog goed. Ik ben niet meteen als projectleider begonnen, maar kwam in de bouwploeg van Harm Sok. We moesten het dak monteren van een nieuwbouw project, een autogarage in Kampen. Het was een stalen dak met glaswoldekens en wat me nog het meest bijstaat is dat ik erg moest wennen aan de hoogte en het gebukt werken de hele dag.

4. Werken bij Remco Ruimtebouw is leuk, omdat:

Het afwisselend werk is. Door de verschillende soorten projecten wisselen de werkzaamheden ook. Wat ik ook leuk vind is dat ik veel verschillende mensen ontmoet zoals opdrachtgevers, onderaannemers en nieuwe collega’s.

36

5. Waar ben je in het weekend vaak te vinden?

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de tuin bezig. Daarnaast fiets ik veel op mijn racefiets en kijk ik graag voetbal bij mijn zoon of schoonzoon.

Lees ook de ervaring van andere collega's