2. Als je zou moeten kiezen: met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Ik heb inmiddels al best wat verschillende functies gehad, maar nog nooit die van Commercieel Manager. Daarom zou ik wel een keer in de schoenen van onze collega Ron Drijver willen staan. De boer op, acquisitie doen, nieuwe business genereren. Echt vanaf het begin bij de klant aan tafel te zitten en ze bewust maken van onze meerwaarde. En volgens mij geeft het ook wel een kick om uiteindelijk die handtekening onder het contract te zetten.

3. Wat was je eerste opdracht bij Remco Ruimtebouw?

Dat is inmiddels alweer bijna drie jaar geleden en volgens mij was dat TV Nederhorst. Een aantal indoortennisbanen met aangrenzend clubgebouw. Ik heb daar in de voorfase wat ondersteuning voor de calculatie gedaan. Mooi ontwerp was dat trouwens.

4. Werken bij Remco Ruimtebouw is:

Uitdagend. Dat klinkt misschien gek, maar voordat ik hier begon heb ik eerst vijftien jaar bij ons zusterbedrijf Hercuton gewerkt, een echte turn-key bouwer. Remco Ruimtebouw deed voorheen vooral cascobouw. Drie jaar geleden hebben we ook hier de focus verlegd naar vooral turn-key bouw. Bij zo’n procesverandering komt veel kijken en als Operationeel Manager krijg je met al deze aspecten te maken. Dat is soms best een uitdaging, maar wel een hele leuke. Het is gewoon een gezellig bedrijf, dus ik ga met plezier naar mijn werk.

football-1396740_1920

5. Waar ben je in het weekend vaak te vinden?

Op zaterdagochtend (normaal gesproken) op het voetbalveld. We hebben drie zoons en de oudste twee voetballen allebei. De jongste nog niet, maar dat komt nog wel. Verder vaak een familiebezoekje en ik zit graag in de tuin. Barbecue aan, biertje erbij.

Lees ook de ervaring van andere collega's