Jeroen, wat wilde je vroeger worden?

Profvoetballer bij mijn grote liefde Feyenoord. Behoudens mijn mentaliteit kwam ik helaas op alle vlakken tekort. De liefde voor Feyenoord is gelukkig nooit meer overgegaan. Al maken ze het me niet altijd gemakkelijk gezien het wanbeleid en slechte voetbal van de laatste jaren. Maar profvoetballer ben ik dus niet geworden, wel Projectadministrateur. En bij Remco Ruimtebouw is dat elke dag weer een feest. Hard werken in een gezellige omgeving, waarbij je alle kansen en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ik ben dan ook erg blij als we weer meer op kantoor mogen werken na de coronaperiode.

Als Projectadministrateur heb ik de eer om op administratief gebied onze prachtige projecten te bewaken en onze projectteams te ondersteunen. Dat betekent factureren, coderen en verwerken van begrotingen, opstellen van diverse projectrapportages en collega’s ondersteunen in het gebruik van 4PS, ons ERP-systeem. Afgelopen jaar zijn we succesvol overgestapt naar 4PS. Ik mocht een bijdrage leveren aan de implementatie van het projecten-gedeelte, wat ik erg leuk en leerzaam vond. Helemaal omdat we hier nu daadwerkelijk de vruchten plukken. Daar ben ik echt trots op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vaak begin ik vroeg in de ochtend. Mede door de wekservice in de vorm van mijn zoontje die rond 5 uur naast mijn bed staat. Ik kijk per dag wat er aan zit te komen qua projectrapportages, begrotingen of facturatie, en daar pas ik mijn agenda op aan. Het fijne aan mijn functie is de vrijheid om mijn werkzaamheden zelf in te delen en te plannen. Daarnaast is het vele contact met de projectteams erg prettig.

Kantine eigen pand

Je vindt jouw werk natuurlijk het allerleukst, maar als je zou moeten kiezen: met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Dat zou Jan Figee (Operationeel Manager) zijn. De lijntjes op de afdeling uitzetten is mij op het lijf geschreven. Extra argument is natuurlijk dat Jan Figee zijn mooie grote bolide dan aan mij mag overdragen. Maar ook met Projectvoorbereider Patrick Schouten zou ik wel een dagje willen ruilen. Dan kan ik namelijk ook een keer een potje darten in de pauze winnend afsluiten. Dat is me helaas nog niet vaak gelukt, ondanks dat ik de hele trukendoos opentrek om te winnen.

Lees ook de ervaring van andere collega's