2. Hoe beviel je eerste jaar bij Remco Ruimtebouw?

Op 1 januari 2020 ben ik hier begonnen en ik ben super positief. Het is gezellig en iedereen is vriendelijk. Ik denk dat er een hoop bedrijven zijn waar het een stuk minder prettig is dan hier. Er heerst een bijzondere sfeer en je hoort gelijk bij het team. Het is mooi om te zien dat er veel ontwikkelingen gerealiseerd worden en dat collega’s daarvoor openstaan. Er is stiekem al een hele hoop veranderd in de afgelopen jaar. Bijvoorbeeld op ICT-gebied: het nieuwe CRM-systeem wat we gebruiken en de komst van 4PS (ERP-systeem).

3. Als je zou moeten kiezen: met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Ik zou een dag op de stoel van de architect willen zitten. Ik vind het prachtig om creatieve ideeën vorm te geven. Het spreekt me erg aan om een concept te vertalen naar een gebouw. Als hobby teken ik ook graag gebouwen. In de toekomst zou ik graag een eigen ontworpen huis bouwen. Ik ben al heel lang op zoek naar een kavel, waar ik dit zou kunnen realiseren. Helaas heb ik nog niet gevonden wat ik zoek.

 

4. Werken bij Remco Ruimtebouw is:

Heel positief! De omgang met elkaar is niet ingewikkeld, want iedereen wil het zo duidelijk mogelijk zijn naar elkaar. We willen geen onnodige gecompliceerde procedures. Er wordt goed, snel en hard gewerkt. Iedereen steekt de handen uit de mouwen en gaat er volledig voor. Ook is het goed om te zien dat er nog veel mogelijkheden zijn. Ik denk dat we nog niet eens aan het begin staan van wat we allemaal kunnen bereiken. Op veel vlakken is er nog groei en ontwikkeling mogelijk en dat geeft me energie.

Diner tafel

5. Waar ben je in het weekend vaak te vinden?

Zoals ik al zei heb ik een absolute passie voor eten en drinken. Ik ben in het weekend vaak in de keuken te vinden en natuurlijk aan tafel. Daarnaast ben ik gek op wijn en ik vind het interessant om daarover te leren. Ik heb inmiddels twee wijncursussen afgerond. Het is leuk om te proeven en dan te analyseren waarom het dan lekker is.

Het hele proces van koken en eten vind ik leuk, maar ik heb geen specifieke stijl. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, als het maar lekker is! Wel hebben we een familiegerecht dat ik erg lekker vind. Dat vind ik erg leuk om te maken. Vlees, vis of vegetarisch en welke keuken dan ook, je maakt me overal blij mee.

Lees ook de ervaring van andere collega's