naamloos-9909

2. Wat was je eerste opdracht bij Remco Ruimtebouw?

Eén van mijn eerste opdrachten was denk ik de uitbreiding van Harcotom of MedPets. Vrij snel daarna kwam KoffiePartners, dat heb ik helemaal zelf uitgewerkt. Ik vind het leuk om een project van begin tot eind constructief te ontwerpen. Van dit project heb ik ook het tekenwerk gedaan. Ik kom regelmatig langs het gebouw van KoffiePartners en dan kijk ik er wel even naar. Het is niet zo’n groot gebouw, maar er zaten wel wat uitdagingen aan. De metrotunnel loopt bijvoorbeeld net langs en het gebouw ligt gedeeltelijk in het water. Het blijft heel leuk om te zien dat er nu een mooi pand staat!

3. Hoe vind je het om te werken bij Remco Ruimtebouw?

Ik was voorheen gewend om te werken in een kantoortje met een paar collega’s of alleen. Nu is dat heel anders. Momenteel werk ik natuurlijk thuis, maar normaal kom ik veel collega’s tegen. Het is prettig om te kletsen bij het koffiezetapparaat en een keer een feestje te hebben. Dus veel meer contact met collega’s is een flinke vooruitgang. Het type werk dat we doen spreekt me ook heel erg aan. Dit soort gebouwen vind ik het leukste om uit te werken. Toen ik voor mezelf werkte had ik soms natuurlijk ook wel eens projecten die mij wat minder aanspraken.

4. Als je zou moeten kiezen: met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Ik ben tijdens mijn werk bezig met een klein stukje van het proces en de mensen om mij heen ook. In een leidinggevende rol heb je overzicht en dat lijkt me heel interessant. Dus ik zou wel met Maarten Bakker (Algemeen Directeur) willen ruilen, gewoon om eens te kijken hoe dat gaat. Hoewel ik daar niet de ambitie voor heb, maar gewoon uit nieuwsgierigheid voor één dagje. Of een dagje ruilen met Paul Ticheler (Adjunct-directeur), want dan heb je ook de leiding van de afdeling Engineering.

Een dagje meewerken op de bouw zou ik ook leuk vinden. Lekker een dagje je handen gebruiken en buiten bezig zijn.

Hardlopen

5. Waar ben je in het weekend vaak te vinden?

Ik sport regelmatig. Ik doe aan hardlopen, bootcamp en ik doe graag mee aan obstacle runs. Dat probeer ik 2 à 3 keer in de week te doen. Daarnaast ben ik leider van het voetbalteam van een van mijn zoontjes. Ik heb drie zoons en twee daarvan train of coach ik al een jaar of tien bij het voetballen. Normaal gesproken sta ik bijna de hele zaterdag langs de lijn, maar nu helaas niet.

Lees ook de ervaring van andere collega's