Team Sunweb - hoofdkantoor

En hoe zit het met de switch?

“In 2018 begon ik als Projectvoorbereider bij Pvvt. In 2021 werd ik gevraagd of ik wilde overstappen naar zusterbedrijf Remco Ruimtebouw als Projectcoördinator. Dat was voor mij een bredere rol, werkvoorbereiding en projectleiding ineen. En ook van de gehele nieuwbouw, niet alleen de afbouw. Daarnaast heb ik in het verleden ook in de staalbouw gewerkt, dus dat kwam heel goed van pas. Als Projectcoördinator ben ik nu uitvoeringstechnisch en financieel verantwoordelijk voor het gehele project. Wat ik wil is de klantverwachting overtreffen. Binnen budget uiteraard.

Destijds was mijn eerste afbouwproject het nieuwe hoofdkantoor van Team Sunweb (tegenwoordig Team DSM). Omdat Remco Ruimtebouw het pand realiseerde werkte ik toen veel samen met André van Aarle, die als Projectcoördinator betrokken was. Nu, drie jaar later, zit ik schuin tegenover hem en werken we dagelijks samen.”

Sportdag JAJO

Heb je buiten de training ook contact met andere ‘JAJO-collega’s’?

“We spreken elkaar buiten het YPDP inderdaad regelmatig. We hebben echt een band opgebouwd en daardoor kom je ook weer in contact met andere collega’s. Onlangs hadden we ook de sportdag van heel JAJO Nederland. Dan ontmoet je elkaar weer eens in een andere omgeving. Lekker op de mountainbike over de Veluwe, in de gevorderdengroep! En daarna met z’n allen aan de barbecue. Hartstikke leuk!”

Lees ook de ervaring van andere collega's