download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

NEDERLAND, BELGIË EN DUITSLAND

Remco Ruimtebouw is van oudsher een Nederlands bedrijf. Vanaf het moment van oprichting heeft Remco Ruimtebouw echter ook tal van bouwprojecten gerealiseerd in België en Duitsland.

Bouwen in België en Duitsland

Ons bouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. Onze opdrachtgevers zijn naast de veelal grotere internationale bedrijven ook de lokale corporate ondernemingen.

Hoogwaardige kwaliteit

Met ons bouwsysteem garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een snelle bouwtijd conform de vooraf met u gemaakte afspraken. U bent dan ook verzekerd van een stalen bedrijfspand met een eigen, unieke uitstraling welke volledig aan uw wensen voldoet.

Duidelijke communicatie

Wanneer u kiest voor Remco Ruimtebouw, kiest u voor duidelijkheid. Alle specialisten van Remco Ruimtebouw bevinden zich letterlijk onder één dak. De afstemming tussen de verschillende afdelingen is hierdoor optimaal. Kenmerkend in onze bedrijfsvoering is het persoonlijke contact. Bij Remco Ruimtebouw werkt u altijd met een eigen adviseur die vanaf het eerste gesprek uw vaste contactpersoon is en het overzicht voor u behoudt.

Profiteer van onze ervaring

Zowel in binnen- als buitenland heeft u met veel wet- en regelgevingen te maken. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwbouw aan zowel uw wensen als aan de strenge normen en eisen van diverse overheidsinstanties voldoet.

Basisconcept voor elke branche

Ons staalbouwsysteem biedt voordelen voor veel branches. Wij hebben in de loop der jaren voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland gebouwd. Dit varieert van onder meer productieruimtes tot logistieke centra en van sportaccommodaties tot bouwmarkten.

Veilig werken

Uiteraard staat de veiligheid van onze eigen medewerkers en de partijen waarmee wij samenwerken voorop. Remco Ruimtebouw is VCA** gecertificeerd en handelt hier ook naar. Zowel in Nederland als bij internationale projecten.

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com. Meer informatie over turn-key nieuwbouw, bouwen in het buitenland of onze werkwijze treft u ook aan de rechterzijde!

Maak een afspraak

Groepsonderneming van Janssen de Jong