download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Internationaal bouwen

Wilt u een nieuwe bedrijfsruimte bouwen in het buitenland? Dan bent u bij Remco Ruimtebouw aan het juiste adres! Ons bouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen.

Wereldwijd

Remco Ruimtebouw heeft inmiddels al honderdduizenden vierkante meters gebouwd in onder meer Afrika, het Caribisch gebied en Centraal- en Oost Europa. Onze opdrachtgevers zijn naast de veelal grotere internationale bedrijven ook de lokale corporate ondernemingen.

Totale ontzorging
Bij internationale projecten verzorgen wij de engineering, de productie, het transport én de montage. Gedurende de montageperiode is er minimaal één ervaren Remco Ruimtebouw Supervisor ter plaatse aanwezig.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wij bouwen internationale projecten samen met lokale arbeiders. Dit zorgt enerzijds voor een bron van inkomsten voor de lokale betrokkenen. Anderzijds doen ze tijdens de montage veel ervaring op welke ze gedurende hun verdere loopbaan kunnen gebruiken.

Veilig werken
Uiteraard staat de veiligheid van onze eigen medewerkers en de partijen waarmee wij samenwerken voorop. Remco Ruimtebouw is VCA** gecertificeerd en handelt hier ook naar. Zowel in Nederland als bij internationale projecten.

Hoogwaardige kwaliteit
Met ons bouwsysteem garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een snelle bouwtijd conform de vooraf met u gemaakte afspraken. U bent dan ook verzekerd van een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling welke volledig aan uw wensen voldoet.

Hoge klanttevredenheid
Wij besteden veel aandacht aan klanttevredenheid in onze bedrijfsvoering. We zijn er dan ook trots op dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Remco Ruimtebouw kiest!

Duurzaam en milieubewust
Onze bedrijfsgebouwen worden duurzaam en milieubewust gerealiseerd. De toegepaste materialen zijn recyclebaar of in zijn geheel te hergebruiken. Op deze manier vormen de gebouwen van Remco Ruimtebouw geen belasting voor latere generaties.

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com. Meer informatie over bouwen in het buitenland treft u ook aan de rechterzijde!

+Delen

Groepsonderneming van Janssen de Jong