download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Noord Afrika / West Afrika / Oost Afrika

Wilt u een nieuwe bedrijfshal in Afrika bouwen? Dan bent u bij Remco Ruimtebouw aan het juiste adres! Ons staalbouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen.

Bouwen in Afrika

Remco Ruimtebouw bouwt sinds 2010 actief in Afrika. Onze opdrachtgevers zijn naast de veelal grotere internationale bedrijven ook de lokale gerenommeerde ondernemingen. Inmiddels hebben we in de Democratische Republiek Congo, Ethiopië, Gabon, Nigeria, Senegal, Rwanda en Sierra Leone al meer dan honderdduizend vierkante meter gerealiseerd. Daarnaast breiden wij onze aanwezigheid in Sub-Saharisch Afrika verder uit.

Totale ontzorging

Bij internationale projecten verzorgen wij de engineering, de productie, het transport én de montage. Gedurende de montageperiode is er minimaal één ervaren Remco Ruimtebouw Supervisor ter plaatse aanwezig.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij bouwen internationale projecten samen met lokale arbeiders. Dit zorgt enerzijds voor een bron van inkomsten voor de lokale betrokkenen. Anderzijds doen ze tijdens de montage veel ervaring op welke ze gedurende hun verdere loopbaan kunnen gebruiken.

Veilig werken

Uiteraard staat de veiligheid van onze eigen medewerkers en de partijen waarmee wij samenwerken voorop. Remco Ruimtebouw is VCA** gecertificeerd en handelt hier ook naar. Zowel in Nederland als bij internationale projecten.

Hoogwaardige kwaliteit

Met ons bouwsysteem garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een snelle bouwtijd conform de vooraf met u gemaakte afspraken. U bent dan ook verzekerd van een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling welke volledig aan uw wensen voldoet.

Hoge klanttevredenheid

Wij besteden veel aandacht aan klanttevredenheid in onze bedrijfsvoering. We zijn er dan ook trots op dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Remco Ruimtebouw kiest!

Duurzaam en milieubewust

Onze bedrijfsgebouwen worden duurzaam en milieubewust gerealiseerd. De toegepaste materialen zijn recyclebaar of in zijn geheel te hergebruiken. Op deze manier vormen de gebouwen van Remco Ruimtebouw geen belasting voor latere generaties.

Bekijk hier enkele referentieprojecten in Afrika!

Erik van den Hurk, Exportmanager
Erik van den Hurk, Exportmanager

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com. Meer informatie over bouwen in het buitenland treft u ook aan de rechterzijde!

Maak een afspraak

Groepsonderneming van Janssen de Jong