download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Collega Cees Boons gaat met pensioen

17.07.20

Per 24 juli neemt collega Cees Boons afscheid van Remco Ruimtebouw. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen!

Van al onze medewerkers werkte Cees Boons het langst bij Remco Ruimtebouw. Meer dan 42 jaar maar liefst, waarvan Cees zeker ook de laatste maanden niet snel zal vergeten. Van jarenlang vijf dagen per week naar kantoor werd het plotseling vijf dagen per week thuiswerken.

Op één jaar bij een architectenbureau en zijn militaire diensttijd na heeft Cees zijn hele carrière bij Remco Ruimtebouw gewerkt. De laatste jaren had Cees als Business Unit Manager de algehele leiding binnen Remco Ruimtebouw en adviseerde hij klanten over de nieuwbouw van bedrijfspanden. En hoewel Cees meer dan veertig jaar bij hetzelfde bedrijf heeft gewerkt, heeft hij toch heel wat verhuizingen meegemaakt. Niet alleen bedrijfsmatig veranderde er veel in zijn werkzame periode. Ook op het gebied van digitalisering en veiligheid op de bouw heeft Cees in de loop der tijd een flinke verbeterslag meegemaakt.

“Ik heb altijd genoten van de collegialiteit en saamhorigheid binnen ons bedrijf. We hebben samen hele mooie projecten gerealiseerd. Ik ben hier natuurlijk ook niet voor niets meer dan 42 jaar gebleven. In de loop der jaren heb ik mooie relaties opgebouwd met onze opdrachtgevers. Dat blijft me zeker bij en daar kijk ik met een goed gevoel op terug. Het is een voorrecht dat ik ervoor kan kiezen om op ‘mijn’ moment met pensioen te gaan, maar er zullen zeker momenten komen dat ik met weemoed terugdenk aan mijn collega’s en de reuring die het werk met zich meebracht.”

Cees, we zijn trots dat jij onze collega was. Bedankt voor je inzet en betrokkenheid en geniet van je familie en vrije tijd!

Groepsonderneming van Janssen de Jong