download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Constructeur Huub Tholen met pensioen!

10.05.19

Constructeur Huub Tholen neemt per 10 mei afscheid van Remco Ruimtebouw. Na een dienstverband van bijna 35 jaar gaat Huub genieten van zijn welverdiende pensioen!

Op 27 augustus 1984 trad de net afgestudeerde Huub bij ons in dienst als constructeur. Ons bedrijf was toen nog niet zo groot. Hierdoor was hij naast het maken en berekenen van de constructies ook betrokken bij de productie, inkoop en calculatie. Inmiddels beschikt Huub dan ook over enorm veel kennis en ervaring.

Huub heeft in het verleden ook veel mogen reizen voor Remco Ruimtebouw. Vroeger was er geen internet, laat staan mobiele telefoons. Om te onderzoeken welke voorschriften een land hanteerde, moest je dus echt naar dat land toe. Huub reisde dan persoonlijk af naar het land waar we wilden gaan bouwen om de voorschriften en mogelijkheden voor ons bouwsysteem te onderzoeken.

Zo is Huub onder andere in België, Frankrijk, Rusland, Polen, Tsjechië, Spanje, Roemenië, Hongarije en (Oost) Duitsland geweest. Hij onderzocht dan bijvoorbeeld wat de sneeuwbelastingen waren, welke regelgeving gehanteerd werd en of er bepaalde veiligheidsfactoren een grote rol speelden. Huub heeft genoten van zijn tijd bij Remco Ruimtebouw en dat gevoel is geheel wederzijds.

Huub, namens al je collega’s, bedankt voor je inzet en betrokkenheid! Je was een fijne collega. Geniet van je vrije tijd!

Huub Tholen met pensioen

Groepsonderneming van Janssen de Jong