download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Remco Ruimtebouw bouwt ook Kilinto III

10.10.17

Remco Ruimtebouw heeft opdracht gekregen voor de realisatie van een brouwhuis, utility-gebouw, een gebouw voor productielijnen en opslag en vele meters pipebridges op een bestaande brouwerij in Ethiopië. De opdrachtgever is geen onbekende van ons. Eerder realiseerden wij al Kilinto I (21.366 m2) en Kilinto II (20.407 m2). Op ditzelfde terrein zal ook Kilinto III gebouwd worden.

Uitbreiding
Kilinto III wordt een soortgelijke kopie van de eerder gerealiseerde fases. Met deze uitbreiding wordt ook al rekening gehouden met het verhogen van de productie ten behoeve van fase 4. Voor deze fase hoeft dan geen nieuwbouw gepleegd te worden, het kan gerealiseerd worden in de gebouwen van fase 1,2 en 3. Met deze uitbreiding is de opdrachtgever in staat om maar liefst 6.000.000 hl bier per jaar te produceren. Dat is gemiddeld 1.650 m3 (38 zwembaden!) bier per dag!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
De opdrachtgever is voorstander van onze samenwerking met de lokale arbeiders. Hierdoor creëren we een bron van inkomsten voor de lokale betrokkenen en doen ze veel ervaring op tijdens de montage. De opdrachtgever is zeer tevreden over zijn eerdere ervaringen met Remco Ruimtebouw. Dit alles zorgde ervoor dat wij ook deze nieuwbouw mogen realiseren.

Architect/Bouwbegeleider
Royal Haskoning / DHV

Planning
In januari 2018 wordt gestart met de bouw. De oplevering zal eind juni 2018 plaatsvinden.

Groepsonderneming van Janssen de Jong