download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Tussenstand Samen Bewegen 2017

21.07.17 | Actueel


KiKa momenteel aan kop

Remco Ruimtebouw vormt samen met Hercuton, Hafkon International, ServicebouwPlus en Ocmer het cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep. Wij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lodz (Polen), opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring.

Begin dit jaar zijn we gezamenlijk gestart met het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen”. Reden voor het programma zijn de uitkomsten van de PAGO-keuringen én de rol van de werkgever met betrekking tot duurzame inzetbaarheid van de werknemer. Insteek is om samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én daarnaast punten te verzamelen voor een goed doel.

Tussenstand

Dit jaar zijn KiKa Kinderen Kankervrij, KWF Kankerbestrijding en Hospice Francinus de Wind Waalwijk aan “Samen Bewegen” gekoppeld. De afgelopen maanden hebben onze collega’s deelgenomen aan verschillende activiteiten waaronder De Ronde van Katendrecht en De Ronde van Kralingen. Zij hebben de verdiende punten inmiddels gedoneerd aan het goede doel van hun voorkeur. Dit heeft tot de volgende tussenstand geleid:


1. KiKa Kinderen Kankervrij - 882 punten
2. Hospice Francinus de Wind Waalwijk – 814 punten
3. KWF Kankerbestrijding  – 475 punten

De komende maanden zal blijken of KiKa haar koppositie blijft behouden!

+Delen

Groepsonderneming van Janssen de Jong