download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Vijf vragen aan uitvoerder montage Michael Habraken

30.04.19

Deze maand stellen we 5 vragen aan onze collega Michael Habraken. Michael is uitvoerder montage en is voor zijn werk regelmatig op projecten in het buitenland te vinden. De afgelopen tijd vloog hij voor Remco Ruimtebouw naar Cambodja en Congo-Kinshasa.

Michael Habraken, uitvoerder montage

1. Wat wilde je vroeger graag worden?

Als klein jongetje wilde ik graag timmerman worden en daar heb ik ook mijn diploma voor gehaald. Maar toen ik eenmaal stage ging lopen, bleek het toch niet te zijn wat ik wilde. Staalbouw is meer mijn werk.

2. Als je zou moeten kiezen: met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Het klinkt misschien gek, maar als ik een dag moest ruilen, zou ik dat met mijn collega John van ‘t Hul doen. Hij doet hetzelfde werk als ik en dat is nou eenmaal het liefste wat ik doe.

3. Wat was je eerste opdracht bij Remco Ruimtebouw?

Ik werk inmiddels al heel wat jaren bij Remco Ruimtebouw dus waar het precies was weet ik eerlijk gezegd niet meer. Wat ik moest doen dat weet ik nog wel, wandplaten uitzoeken voor de hal (en sjouwen natuurlijk!).

4. Werken bij Remco Ruimtebouw is leuk, omdat:

Ik de kans krijg om op veel verschillende projecten te werken in binnen- en buitenland, dat maakt het werk afwisselend. Ik vind het leuk om dingen op te lossen en dat komt zeker in het buitenland nog weleens van pas. De cultuur is vaak compleet anders en dat kan soms verrassende situaties opleveren.

5. Waar ben je in het weekend vaak te vinden?

Het liefst ben ik buiten, lekker met de hond op pad of een ritje maken op de motor. Als ik maar bezig ben, dan is het goed.

Meer lezen over hoe het is om bij Remco Ruimtebouw te werken? Kijk dan hier.

Groepsonderneming van Janssen de Jong