download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Vijf vragen aan werkvoorbereider Arne van Harten

29.08.19

Deze maand stellen we 5 vragen aan onze collega Arne van Harten. Arne is werkvoorbereider en wist vroeger al dat hij de bouw in wilde. Benieuwd met welke collega Arne wel een dagje zou willen ruilen? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider Arne van Harten

1. Wat wilde je vroeger graag worden?

Toen ik heel erg klein was had ik hierover nog geen idee. Later deed ik als kleine jongen vaak overal klusjes om wat bij te verdienen. Dat varieerde van het ophangen van een lamp tot het maken van een kippenhok. Vervolgens kwam het idee om een eigen klusbedrijf starten. Na mijn studie ben ik wel in dezelfde branche gebleven, echter werk ik nu minder met mijn handen dan dat ik als kleine jongen voor ogen had. De bouwsector blijkt tot nu toe nog steeds de juiste keuze.

2. Als je zou moeten kiezen: met welke collega zou jij een dagje willen ruilen?

Ik zou weleens een dagje willen ruilen met 1 van de projectleiders. Aangezien ik in de toekomst graag zou willen doorgroeien naar deze functie, zou dat een mooie mogelijkheid zijn om die eens te ervaren.

3. Wat was je eerste opdracht bij Remco Ruimtebouw?

Mijn eerste opdracht voor Remco Ruimtebouw was de werkvoorbereiding voor het werk op een brouwerij in Netanya (Israël). Dit was wel gelijk een uitdaging. Bij buitenlandse projecten stuur je niet zo maar even iets na. Alle bestellingen moesten dus in één keer goed en compleet. Het project was een mooi leerproces om het Remco systeem te leren kennen. Het eindresultaat daar mogen we ook trots op zijn.

4. Werken bij Remco Ruimtebouw is leuk, omdat:

Remco Ruimtebouw is een mooi bedrijf om voor te werken. Ik krijg veel vrijheid en de kans om mezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast werken we met een leuke groep collega’s.

5. Waar ben je in het weekend vaak te vinden?

Vaak is één van de avonden in het weekend gereserveerd voor het drinken van een speciaalbiertje. Dit is in de kroeg of bij iemand thuis en dan spelen we een bordspelletje. Verder ben ik op zaterdag vaak te vinden op het korfbalveld. Wanneer er nog tijd is over is, proberen mijn vrouw samen een uitje te plannen, omdat we elkaar doordeweeks vaak weinig zien.

Groepsonderneming van Janssen de Jong