download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Over ons

Remco Ruimtebouw is in Nederland en ver daarbuiten een begrip. Wij hebben inmiddels al meer dan 5.000 projecten gerealiseerd. Bijzondere bedrijfspanden variërend van enkele honderden tot vele tienduizenden vierkante meters.

Wie zijn wij?

Historie
Sinds onze oprichting in 1972 hebben wij een indrukwekkende groei doorgemaakt. Wat ooit begon met een handjevol enthousiastelingen en het dealerschap van een Amerikaanse leverancier van bedrijfshallen, is letterlijk uitgegroeid tot een wereldbedrijf in industriële bedrijfshuisvesting.

Systeembouw in staal
Ons bouwsysteem is het beste te omschrijven als ‘maatwerk op basis van standaardmodules’. Veel elementen worden vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen - zoals de staalconstructie en wand- en dak elementen - worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd en door onze bouwteams gemonteerd tot één geheel.

Persoonlijk contact
Kenmerkend in onze bedrijfsvoering is het persoonlijke contact. Bij Remco Ruimtebouw werkt u altijd met een eigen adviseur die vanaf het eerste gesprek uw vaste contactpersoon is en het overzicht voor u behoudt.

Hoge klanttevredenheid
Wij besteden veel aandacht aan klanttevredenheid in onze bedrijfsvoering. We zijn er dan ook trots op dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Remco Ruimtebouw kiest!

Duurzaam en milieubewust
Onze bedrijfsgebouwen worden duurzaam en milieubewust gerealiseerd. De toegepaste materialen zijn recyclebaar of in zijn geheel te hergebruiken. Op deze manier vormen de gebouwen van Remco Ruimtebouw geen belasting voor latere generaties.

Internationaal
Ons staalbouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. Wij hebben inmiddels al vele bedrijfsgebouwen gerealiseerd in onder meer Afrika, het Caribisch gebied en Centraal- en Oost Europa.

Hoogwaardige kwaliteit
Met ons bouwsysteem garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een snelle bouwtijd conform de vooraf met u gemaakte afspraken. U bent dan ook verzekerd van een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling welke volledig aan uw wensen voldoet.

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com.

Cluster Bedrijfshuisvesting
Remco Ruimtebouw is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Hercuton, Hafkon International en ServicebouwPlus het cluster Bedrijfshuisvesting. Meer informatie over het cluster en ons integriteitsbeleid treft u aan de rechterzijde!

+Delen

Groepsonderneming van Janssen de Jong