download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Wie zijn wij?

Een megastore op Aruba, een distributiecentrum van meer dan 20.000 m2 in Vianen, een kantoor met coffee experience center in Zwijndrecht... Met meer dan 5.000 panden ‘op de teller’ hebben we de meest uiteenlopende bedrijfspanden opgeleverd. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Elk project een eigen verhaal, maar allemaal met hetzelfde ingrediënt: staal.

Anno 1972

We begonnen in 1972 met een handjevol enthousiastelingen. We hadden het dealerschap van een Amerikaanse leverancier van bedrijfshallen en dat bleek een succes. Met hard werken en dankzij vele mooie klanten zijn we uitgegroeid tot een wereldbedrijf in industriële bedrijfshuisvesting.

Systeembouw in staal

Ons bouwsysteem is het beste te omschrijven als ‘maatwerk op basis van standaardmodules’. Veel elementen worden vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen, zoals de staalconstructie en wand- en dakelementen, worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd. Onze bouwteams monteren alle elementen vervolgens tot één geheel.

Ons bouwsysteem staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en snelle bouwtijd. Het resultaat? Een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling die volledig aan uw wensen voldoet.

We zitten er bovenop

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarom zorgen we voor één vaste contactpersoon die vanaf het eerste gesprek het overzicht voor u behoudt. En reken maar dat we er tijdens het bouwproces bovenop zitten. Deze aanpak zorgt ervoor dat veel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor ons kiezen. En daar zijn we trots op!

“Ik hoef me werkelijk over niets zorgen te maken. Alle risico’s worden gecheckt en dubbel gecheckt.”
Hans van Trier, Directeur/eigenaar Van Trier Europe

Bouwen in het buitenland?

Ons staalbouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. We hebben ervaring in onder meer Afrika, het Caribisch gebied, Centraal- en Oost Europa en het Midden Oosten. Toch is bouwen over de grens vaak een hele onderneming. Denk alleen maar aan de papierwinkel. En wie leidt het bouwproces in goede banen? Bij Remco Ruimtebouw hebben we de expertise in huis om internationale bouwprojecten van A tot Z te begeleiden. En we gaan zelfs nog een stap verder. Behalve het logistieke traject nemen we ook de bouwbegeleiding voor onze rekening. Onze Nederlandse Supervisors zorgen ter plekke voor de bouwbegeleiding. Zij bewaken de veiligheid, kwaliteit en planning.

“Ik heb niet het gevoel dat ik van alles moet controleren. Remco Ruimtebouw denkt met je mee.”
Job Laboyrie, Projectleider Kooyman Aruba en Bonaire

Meer weten?

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Cluster Bedrijfshuisvesting

Remco Ruimtebouw is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Hercuton, Woody Building Concepts, Hafkon International, ServicebouwPlus, pvvT en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting.

 

 

Groepsonderneming van Janssen de Jong