download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Hafkon International

Nieuwkuijk

In 1972 is Hafkon opgericht en sinds die tijd actief op het gebied van aluminium felsdaken. Hafkon is daarmee de meest ervaren speler in deze markt in de Benelux. Jaarlijks worden er gemiddeld 50 projecten uitgevoerd met dit systeem, voornamelijk in de utiliteitsbouw maar ook in de woningbouw.

Felsdaken
Felsdaken van aluminium zijn onverwoestbaar, en hebben een levensverwachting van minstens 50 jaar. Voor architecten zijn aluminium felsdaken erg aantrekkelijk vanwege de vormvrijheid, en de enorme afmetingen van profielen die op de bouwplaats geproduceerd kunnen worden. Een aluminium felsdak kan onbehandeld worden toegepast, maar ook voorzien worden van een hoogwaardige coating in nagenoeg elke gewenste kleur. Ook kan (kleur) geanodiseerd geleverd worden. Hafkon is steeds erg vroeg betrokken bij (grote) projecten om de architecten te voorzien van alle ins- en outs op het gebied van design en techniek. Er ontstaat op deze wijze een partnership dat regelmatig voordeel biedt voor zowel investeerder als vormgever. Hafkon werkt met vrijwel alle architecten van naam in Nederland en het buitenland.

De taken in het bouwproces die Hafkon op zich neemt zijn, engineering, advisering, sales, marketing en het uiteindelijke project management. Hafkon werkt voor de montage uitsluitend samen met VCA gecertificeerde onderaannemers die vaak tientallen jaren ervaring hebben met deze speciale daken en gevels om op deze manier de gewenste veiligheid en hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

Contactgegevens

Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk


T 088 - 0049313
E info@hafkon.com
I http://www.hafkon.com


Download naar uw adressenboek


Plan uw route


Links

Groepsonderneming van Janssen de Jong