download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

ServicebouwPlus

Nieuwkuijk

ServicebouwPlus

ServicebouwPlus adviseert en ondersteunt opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed door het bieden van totaaloplossingen voor onderhoud, renovatie en verbouwingen. Hierbij hebben zij één doel voor ogen: ervoor zorgen dat uw bedrijfspand optimaal aansluit op uw wensen!

ServicebouwPlus is in 2007 ontstaan als serviceafdeling van Hercuton. Door toenemende vraag vanuit de markt hebben zij reeds in het eerste jaar hun expertise uitgebreid waardoor zij inmiddels al vele jaren totaaloplossingen bieden. Met ruim 200 onderhoudsabonnementen en tientallen renovatie- en verbouwingsprojecten is ServicebouwPlus een erkende aanbieder.

Compleet en vertrouwd!

Wanneer u kiest voor ServicebouwPlus kiest u voor een duurzame samenwerking. Kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke aandacht voeren de boventoon in de werkwijze. Door elk gebouw te behandelen alsof het van hunzelf is, zorgt ServicebouwPlus ervoor dat al haar opdrachtgevers trots zijn op hun eigendom.

Duurzame relatie

De ServicebouwPlus medewerkers begeleiden u gedurende het héle traject. Zij nemen u alle werkzaamheden uit handen. Allereerst maken zij op basis van uw wensen een vertaalslag naar een totaaloplossing. Hierbij verzorgen zij ook al het tekenwerk en de benodigde vergunningen. Zodra alle doelstellingen helder zijn, gaan zij aan de slag. U kunt zich ondertussen gewoon bezig houden met uw core business. En als de werkzaamheden afgerond zijn, kijkt u samen terug op een prettige samenwerking , een optimaal eindresultaat en de start van een duurzame relatie.

Groepsonderneming van Janssen de Jong