download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Grondposities

Grondmaps.com toont beschikbare grondposities in Nederland voor de bouw van bedrijfsmatig vastgoed. De website is een initiatief van het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep en is in het leven geroepen om haar opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Behoefte vanuit de markt

Ivo van der Mark, Algemeen Directeur van het Cluster Bedrijfshuisvesting: “Uit onderzoek bij onze klanten is gebleken dat er primair twee vragen spelen bij de afweging om te verhuizen of uit te breiden. De eerste vraag is: “Wat kost het?” en de tweede vraag luidt: “Welke locatie is er beschikbaar?”.

Binnen het cluster Bedrijfshuisvesting werken wij met verschillende geavanceerde bouwconcepten. Onze nieuwbouwspecialisten Hercuton, Remco Ruimtebouw en Woody Building Concepts bieden klanten vroegtijdige budgetzekerheid én de beste oplossing bij huisvestingsvraagstukken. Om beter op de locatievraag in te kunnen spelen, hebben we Grondmaps.com gelanceerd. Dit is weer een vervolgstap in ons continue streven naar het nog beter van dienst zijn van onze klanten. Onze klantwaardering is al hoog met 8,4 gemiddeld over 14 projecten, maar dit is een constant proces waarin we blijven innoveren en continu proberen onze klanten positief te verrassen.”

Grondmaps.com

Grondmaps.com bestaat uit een enorme database met beschikbare grondposities in Nederland. Bezoekers kunnen op deze website snel, simpel en gratis ontdekken welke grondposities beschikbaar zijn voor de bouw van bedrijfsmatig vastgoed.

Cluster Bedrijfshuisvesting

Het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep wordt gevormd door Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, ServicebouwPlus, Hafkon International en Ocmer. De bedrijven zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lodz (Polen), opereren ieder vanuit hun eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring.

Meer informatie

www.grondmaps.com

Groepsonderneming van Janssen de Jong