download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Onze Werkwijze

Wanneer u nieuwbouwplannen heeft, komt u voor veel keuzes te staan. U stelt eisen aan de uitstraling en inrichting van uw bedrijfspand en krijgt daarnaast met verschillende overheidsinstanties te maken. Deze trajecten zijn voor veel van onze opdrachtgevers nieuw en onduidelijk. 

Onze Werkwijze

Remco Ruimtebouw beschikt over jarenlange ervaring waardoor wij weten welke trajecten doorlopen moeten worden, waar eventueel knelpunten kunnen optreden en hoe we hier vroegtijdig op in kunnen spelen. Met ons bouwsysteem garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en snelle bouwtijd tegen een vooraf overeengekomen prijs.

Nationaal of internationaal?

De normen en eisen van overheidsinstanties zijn in Nederland vaak anders dan in het buitenland. Remco Ruimtebouw helpt u graag bij de realisatie van een bedrijfsruimte waarin u prettig en efficiënt werkt. Die qua uitstraling voldoet aan uw wensen, maar die ook voldoet aan de eisen van de overheidsinstanties.

Sleutelklare oplevering

Wanneer u kiest voor turn-key nieuwbouw, dan kiest u voor een sleutelklare oplevering. Wij verzorgen dan het gehele bouwtraject inclusief afbouw, technische installaties en terreininrichting. Vanaf het ontwerp van uw stalen bedrijfspand tot en met oplevering. Handig, want zo kunt u met al uw vragen en opmerkingen bij Remco Ruimtebouw terecht. Onze adviseurs bepalen vooraf samen met u het gewenste afwerkingsniveau van uw nieuwe bedrijfsruimte.

Totale ontzorging internationaal

Bij internationale projecten verzorgen wij de engineering, de productie, het transport én de montage. Gedurende de montageperiode is er minimaal één ervaren Remco Ruimtebouw Supervisor ter plaatse aanwezig. Wij bouwen internationale projecten samen met lokale arbeiders. Dit zorgt enerzijds voor een bron van inkomsten voor de lokale betrokkenen. Anderzijds doen ze tijdens de montage veel ervaring op welke ze gedurende hun verdere loopbaan kunnen gebruiken.

Hoge klanttevredenheid

Wij besteden veel aandacht aan klanttevredenheid in onze bedrijfsvoering. We zijn er dan ook trots op dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Remco Ruimtebouw kiest!

Plan van aanpak

Wij hebben voor u in kaart gebracht welke stappen u dient te doorlopen bij nieuwbouw in zowel Nederland als in het buitenland. Van het eerste contact tot en met sleutelklare oplevering en nazorg. Aan de rechterzijde treft u ons plan van aanpak aan. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com. Meer informatie over turn-key nieuwbouw, bouwen in het buitenland of referentieprojecten treft u ook aan de rechterzijde!

Maak een afspraak

Groepsonderneming van Janssen de Jong