download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Plan van aanpak

Met behulp van onderstaand stappenplan ontdekt u één oogopslag wat u van Remco Ruimtebouw kunt verwachten gedurende het gehele (bouw)traject. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Plan van aanpak nieuwbouw internationaal

Stap 1: Inventarisatiegesprek

Onze samenwerking start met een inventarisatiegesprek tussen u en één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek brengen wij uw eisen, wensen en verwachtingen in kaart en denken met u mee om tot een optimale nieuwbouw te komen.

Stap 2: Voorlopig ontwerp, offerte en technische omschrijving

Op basis van het besproken programma van eisen wordt een offerte opgesteld. Bij deze offerte wordt een voorlopig ontwerp en technische omschrijving gemaakt.

Stap 3: Overeenkomst / Projectvoorbereiding / Werkvoorbereiding

Bent u voor 100% tevreden over de plannen? Dan kunnen we gezamenlijk tot een overeenkomst komen. Daarna wordt gestart met het definitieve ontwerp en de constructieve tekeningen en berekeningen. Zodra deze stukken akkoord bevonden zijn, start de werkvoorbereiding en de productie van de materialen die benodigd zijn om uw bedrijfsruimte te bouwen.

Stap 4: Transport

Afhankelijk van de omvang van het project worden de materialen in één of meerdere fases geproduceerd en aangeleverd. De materialen worden in zeecontainers geladen. Transport kan door Remco Ruimtebouw worden verzorgd op diverse manieren volgens de geldende Incoterms. Dit is een internationale standaard over de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationaal transport van goederen. Deze is ontwikkeld en gepubliceerd door de International Chamber of Commerce (ICC). Ook verzorgen wij de exportpapieren die nodig zijn om de goederen te mogen transporteren.

Stap 5: Montage op de bouwplaats

Nadat de bouwmaterialen zijn aangekomen op de plek van bestemming, kunnen wij starten met de montage. Onze montage teams bestaan uit een supervisor van Remco Ruimtebouw en lokale arbeiders. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat uw bedrijfsruimte er volgens de eerder besproken kwaliteitsnormen, veiligheidsnormen en planning komt te staan.

Erik van den Hurk, Exportmanager
Erik van den Hurk, Exportmanager

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com. Meer informatie over systeembouw, bouwen in het buitenland of onze werkwijze treft u ook aan de rechterzijde!

Maak een afspraak

Groepsonderneming van Janssen de Jong