download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Plan van aanpak

Met behulp van onderstaand plan van aanpak ontdekt u één oogopslag wat u van Remco Ruimtebouw kunt verwachten gedurende het gehele (bouw)traject. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Plan van aanpak nieuwbouw Nederland

Stap 1: Inventarisatiegesprek

Onze samenwerking start met een inventarisatiegesprek tussen u en één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek brengen wij uw eisen, wensen en verwachtingen in kaart en denken met u mee om tot een optimale nieuwbouw te komen.

Stap 2: Investeringsbegroting

Gebaseerd op het voorlopig programma van eisen wordt een investeringsbegroting opgesteld. Samen overleggen we of dit past binnen uw budget of welke alternatieven er mogelijk zijn om het binnen uw budget te laten passen.

Stap 3: Voorlopig ontwerp

Nu al uw eisen, wensen en verwachtingen helder zijn, vergelijken we deze met de eisen van de gemeente en overige instanties. Op basis van deze eisen maken we een voorlopig ontwerp en een offerte op maat. Bent u voor 100% tevreden over de plannen? Dan gaan we over tot stap 4.

Stap 4: Definitief ontwerp / aanvraag bouwvergunning

De werkzaamheden voor het definitief ontwerp worden verricht op basis van een overeenkomst met Remco Ruimtebouw. Zodra het contract getekend is, treffen wij alle voorbereidingen voor het indienen van de omgevingsvergunning (bouwvergunning). Wij maken gebruik van Tekla BIM-software. Hiermee wordt uw project efficiënt uitgewerkt, virtueel weergegeven en nauwkeurig berekend. Wij voeren samen met u het overleg met de betrokken instanties en coördineren het gehele voorbereidingstraject. De omgevingsvergunning (bouwvergunning) wordt aangevraagd nadat alle voorbereidingen zijn afgerond.

Stap 5: De bouw

Remco Ruimtebouw biedt u als uitvoerende partij het voordeel dat er direct na afgifte van de bouwvergunning gestart kan worden met de inrichting van de bouwplaats en het grondwerk. Een overdracht hoeft niet plaats te vinden. De mensen die alle voorbereidingen hebben getroffen en uw bedrijfsruimte door en door kennen coördineren ook het bouwproces.

Stap 6: Turn-key oplevering

Bij de oplevering steekt u de sleutel in het slot en bent u in no-time weer operationeel in uw prachtige nieuwe bedrijfsruimte.

Cees Boons, Business Unit Manager
Cees Boons, Business Unit Manager

Stap 7: Onderhoud, renovatie en verbouwing

Remco Ruimtebouw wil haar opdrachtgevers langdurig ontzorgen. Ook wanneer u wilt uitbreiden, verbouwen of renoveren staan wij voor u klaar. Dit gebeurt deels in samenwerking met onze zustermaatschappij ServicebouwPlus. Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers door het bieden van totaaloplossingen voor onderhoud, renovatie en verbouwingen.

Meer informatie
Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com. Meer informatie over systeembouw, bouwen in het buitenland of onze werkwijze treft u ook aan de rechterzijde!

Maak een afspraak

Groepsonderneming van Janssen de Jong