download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

De voordelen van systeembouw in staal

Al sinds onze oprichting in 1972 realiseren wij bedrijfshuisvesting met behulp van een staalbouwsysteem. Inmiddels hebben wij al meer dan 5.000 bedrijfsgebouwen op deze manier gebouwd. Benieuwd naar de voordelen van systeembouw in staal? U treft ze hieronder!

De voordelen

1. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Bij Remco Ruimtebouw bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit heeft met meerdere facetten te maken. Door onze jarenlange ervaring profiteert u van ons geoptimaliseerde bouwsysteem met een laag gewicht per m2. Hierdoor bespaart u onder meer op de funderingskosten, transportkosten én montagekosten.

2. Snelle bouwtijd

Wanneer u kiest voor Remco Ruimtebouw, dan kiest u voor een bouwsysteem in staal. Een reeks voorbedachte oplossingen waarmee wij elk type bedrijfsruimte realiseren. Deze prefab-onderdelen – zoals de staalconstructie en wand- en dak elementen – worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd. Daar worden ze door onze bouwteams tot een geheel gemonteerd onder nagenoeg alle weersomstandigheden.

3. Vrije overspanningen

Een van de voordelen van ons bouwconcept is de mogelijkheid tot grote vrije overspanningen. Wij kunnen hierdoor voor ieder vraagstuk een passende oplossing bieden. Dit is onder meer ideaal voor bedrijven in de logistieke sector!

4. Architectuur

Kiest u voor nieuwbouw, dan wilt u een bedrijfsruimte die past bij uw wensen. Een gebouw waarin u prettig en efficiënt werkt. Dat kan een puur functionele ruimte zijn of juist een bedrijfspand met een representatieve uitstraling waar u graag uw klanten ontvangt. Met ons bouwsysteem realiseren wij het gebouw dat past bij uw bedrijf, met of zonder kantoor.

5. Flexibel gebruik van uw bedrijfsruimte

Uw bedrijfsruimte is op elk moment gemakkelijk te transformeren. Verandert de gebruikersfunctie van uw gebouw na bijvoorbeeld 20 jaar? Dan passen wij uw pand snel en zonder diepgaande investeringen aan. Hierdoor verlengt u de economische levensduur van uw gebouw én belast u het milieu minder!

6. Geschikt voor meerdere doelgroepen

Door de flexibiliteit van ons bouwsysteem is het geschikt voor veel sectoren. U kunt hierbij denken aan productie, handel, opslag, distributie, automotive, afvalverwerking, voeding en sport.

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com.

Maak een afspraak

Download de brochure

Groepsonderneming van Janssen de Jong