download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Testimonial Itsme

“Hoge eisen aan afwerking en uitstraling”

Marian Hagenberg

Aan het woord: Marian Hagenberg, Financieel Directeur

In Haarlemmerliede, vlakbij Schiphol, realiseerde Remco Ruimtebouw in samenwerking met Janssen de Jong Projectontwikkeling een nieuwe regionale vestiging voor technische distributeurs ES Elektro en Hoogland Mennens, beide onderdeel van itsme bedrijvengroep.

Turn-key nieuwbouw
Deze internationale bedrijvengroep bedient klanten in de industrie, machinebouw, modulebouw en industriële installateurs. Het turn-key project laat de veelzijdigheid van diverse bouwkundige toepassingen zien, zoals een dak van PVC, aluminium gevelbeplating, aluminium vliesgevel en hoogwaardige materialen voor de binnenafwerking. “Wij kenden beide bedrijven van een eerdere samenwerking in Venlo”, vertelt financieel directeur Marian Hagenberg van itsme.

Heel tevreden
Ze kijkt terug op een plezierig ontwikkelings- en bouwproces waarin een kritische noot zeker niet geschuwd werd. “Wij zijn een eigenwijze opdrachtgever en waren bij alle bouwvergaderingen aanwezig. Met het resultaat zijn we heel tevreden. Het gebouw voldoet aan onze maatstaven van kwaliteit, functionaliteit en uitstraling. We kunnen onze klanten in de regio Amsterdam van hieruit uitstekend bedienen.”

“Het gebouw voldoet aan onze maatstaven van kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.”

Over itsme

itsme is de familienaam voor de internationale groep waar zes organisaties onder vallen. Een bedrijvengroep die innovatieve techniek en distributie biedt aan industrie, machinebouw, modulebouw en industrieel installateurs.

itsme (industrial technology and supply for mechanical and electrical) richt zich met een gevarieerd aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen op industriële eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs. De onderneming is ontstaan uit ES Elektro en het in 2008 overgenomen Hoogland-Mennens. Begin 2010 werd het Duitse bedrijf Schultz+Erbse door itsme overgenomen en in april 2011 is itsme onder de naam Breemes gestart in België. In Roemenië is itsme actief onder de naam ES Elektro Romania en op 1 januari 2014 opende de Spaanse vestiging van itsme, Elektres, haar deuren. itsme heeft een jaaromzet van 205 miljoen euro en telt 550 medewerkers bij 21 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Roemenië en Spanje.

Groepsonderneming van Janssen de Jong