download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Testimonial Kooyman

“Klantgericht, zakelijk en zonder overbodige poespas.”

Job Laboyrie

Aan het woord: Job Laboyrie, projectleider

Kooyman is ‘the one-stop-shop retailer for Hardware, Building Materials and Home Improvement’ op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. In het Caribisch gebied realiseert Remco Ruimtebouw met regelmaat projecten voor Kooyman.

Megastore
Zo werd op Aruba een Megastore van 17.500 m2 neergezet en op Bonaire een Megastore van 7.400 m2. Ook voor kleinere projecten zoals de verbouwing van een winkel en onderhoudswerk kan Kooyman een beroep doen op Remco Ruimtebouw.

Ontzorgen
Projectleider Job Laboyrie legt uit waarom hij graag met Remco Ruimtebouw werkt. “Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Op een klantgerichte manier, zakelijk en zonder overbodige poespas. Het bedrijf is in staat om je volledig te ontzorgen, van het eerste ontwerp tot turn-key oplevering. Dus niet alleen leveren, maar ook installeren van het gebouw inclusief de randproducten zoals trappen, ramen en  deuren.

Open vizier
Het is prettig om aan te geven hoe je het wilt hebben om dan vervolgens – bij wijze van spreken – te zeggen wanneer je de sleutel komt halen. Ik heb niet het gevoel dat ik van alles moet controleren. Remco Ruimtebouw denkt met je mee. Natuurlijk zijn er weleens hick–ups in het proces. Daar ontkom je niet aan in een dergelijke samenwerking. Maar we doen zaken met open vizier in een constructieve sfeer.”

“Bij Remco Ruimtebouw zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen.”

Over Kooyman BV

Kooyman is ‘the one-stop-shop retailer for Hardware, Building Materials and Home Improvement’ op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten.

Nieuwbouw Aruba, Bonaire en Curaçao

Groepsonderneming van Janssen de Jong