download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Testimonial Medpets.nl

"Het is erg fijn om met één partij te maken te hebben die je alles uit handen neemt."

De grootste online dierenapotheek van Nederland

In 2018 realiseerde Remco Ruimtebouw een nieuwe magazijnruimte voor Medpets.nl. Zij waren in 2007 de eersten in Nederland die startten met het online aanbieden van een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor dieren.

De laatste jaren is Medpets.nl flink gegroeid. Inmiddels worden er maandelijks zo’n 60.000 bestellingen verzonden vanuit Oud Gastel en heeft de webshop ook klanten in België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het nieuwe magazijn van 1.900 m² biedt plaats aan het meer dan 8.000 producten tellende assortiment.

Directeur Elies van der Graaff vertelt hoe de samenwerking verliep:

“De samenwerking tussen Medpets.nl en Remco Ruimtebouw verliep op een leuke manier. Ik kijk daar heel positief op terug. Al tijdens het offertetraject verliep de communicatie erg prettig. Ook het feit dat Remco Ruimtebouw een one-stop-shop is, speelde een belangrijke rol bij de keuze voor een bouwbedrijf. Het is erg fijn om met één partij te maken te hebben die je alles uit handen neemt, van vergunningen en ontwerp tot aan het straatwerk.

De nieuwbouw verliep eigenlijk heel soepel, maar natuurlijk was er ook weleens iets wat anders liep dan gepland. In zo’n geval zoeken de mensen van Remco Ruimtebouw naar een oplossing waar beide partijen een goed gevoel bij hebben. Ze communiceren op een open manier en komen achteraf niet met allerlei meerwerk. Kortom, je weet wat je aan ze hebt. Betrouwbaar en communicatief, zo kan ik Remco Ruimtebouw het beste omschrijven.”

Kijk voor meer informatie op:
www.medpets.nl

Groepsonderneming van Janssen de Jong