download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Testimonial Van Trier

“‘Er wordt geweldig voor ons nagedacht.”

Hans van Trier

Aan het woord: Hans van Trier, Directeur/Eigenaar

Van Trier Europe verhuurt transportbanden voor de agrarische –en industriesector in werkelijk alle soorten en maten. Het bedrijf bedient klanten in de hele wereld en is gevestigd in het  Zeeuwse Tholen. Ieder uur verlaat een verhuurde machine het terrein van Van Trier. Richting agrarische klant om de hoek’, naar op- en overslagbedrijven in de haven van Rotterdam of op weg naar een bouwproject in Ghana.

Drie keer
Remco Ruimtebouw realiseerde in 2010 een bedrijfshal voor Van Trier (6.000 m2), in 2014 een eerste uitbreiding (3.800 m2) en in 2016 volgt een tweede uitbreiding (5.400 m2). Directeur/eigenaar Hans van Trier koos voor Remco Ruimtebouw omdat het bedrijf hem uit onverwachte hoek werd geadviseerd.

Dubbel gecheckt
“Tijdens een relatieborrel noemden andere aannemers direct Remco Ruimtebouw als de partij om zaken mee te doen. Ze deden niet eens moeite om het werk zelf  te krijgen. Toen wist ik genoeg. En ze hebben het dubbel en dwars waargemaakt. Ik hoef me werkelijk over niets zorgen te maken. Alle risico’s worden gecheckt en dubbel gecheckt. Er wordt geweldig voor ons nagedacht. En het resultaat is steeds weer mooier dan ik had kunnen bedenken.”

“Ik hoef me werkelijk over niets zorgen te maken. Alle risico’s worden gecheckt en dubbel gecheckt.”

Over Van Trier Europe

Van Trier is één van de oudste familiebedrijven van Nederland en misschien wel van Europa, dat constant overging van vader op zoon. Het bedrijf is opgericht in 1746 als smederij in De Heen en de huidige eigenaar, Hans van Trier, is de negende generatie in het bedrijf. Van Trier heeft zich door al die generaties heen steeds kunnen ontwikkelen en vernieuwen tot het moderne transportbandenverhuurbedrijf van nu. In 1996 werd Van Trier wegens de lange historie en de bijzondere plaats in de samenleving bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Groepsonderneming van Janssen de Jong