download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Nieuwbouw magazijn Medpets.nl

Oud-Gastel

Remco Ruimtebouw heeft op Bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel een magazijnruimte turn-key gerealiseerd. De opdrachtgever van het project is Medpets.nl. De nieuwbouw is ontworpen door Remco Ruimtebouw.

De nieuwe magazijnruimte heeft een oppervlakte van 1.900 m2 en is uitgevoerd in de kleur donker grijs. De nieuwe magazijnruimte is door middel van een corridor verbonden met de bestaande bedrijfsruimte.

De opdracht is aan Remco Ruimtebouw verstrekt vanwege onze goede prijs-kwaliteit verhouding. In oktober 2017 zijn we gestart met de bouw en de oplevering vond plaats in april 2018.

Over Medpets.nl

Medpets.nl is een online dierenapotheek voor o.a. diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor dieren. Met een assortiment van meer dan 8.000 producten is Medpets.nl de grootste online dierenapotheek van Nederland. In 2012 verhuisden zij naar een gloednieuw pand in Oud Gastel. Om de capaciteit nog verder uit te breiden is gekozen voor de nieuwbouw van een extra magazijnruimte.

“De samenwerking tussen Medpets.nl en Remco Ruimtebouw verliep op een leuke manier. Ik kijk daar heel positief op terug. Al tijdens het offertetraject verliep de communicatie erg prettig."
Lees de volledige testimonial van directeur Elies van der Graaff.

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com.

Groepsonderneming van Janssen de Jong