download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Nieuwbouw megastores Kooyman

Aruba, Bonaire en Curaçao

Kooyman is ‘the one-stop-shop retailer for Hardware, Building Materials and Home Improvement’ op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. Remco Ruimtebouw realiseert met regelmaat projecten voor Kooyman.

Aruba en Bonaire

Op Bonaire werd een Megastore van 7.400 m² neergezet en op Aruba één van 17.500 m². Op Aruba heeft Remco Ruimtebouw de materialen voor de bovenbouw van de megastore geleverd en de supervisie van dit deel van de bouw verzorgd. Kooyman BV was nagenoeg rond met een Amerikaanse leverancier. Remco Ruimtebouw heeft echter middels een matrix met keuzemenu Kooyman geholpen bij het maken van een bewuste keuze. Hierdoor is de opdracht ook aan Remco Ruimtebouw verstrekt. Rob Lendering heeft de bouwbegeleiding verzorgd.

Curaçao

Op Curaçao leverde Remco Ruimtebouw een Megastore met Drive Thru van 12.250 m². Voor dit project werkten we samen met Albo Caribbean, ook onderdeel van Janssen de Jong Groep. Remco Ruimtebouw verzorgde de engineering, de materialen en het transport voor de nieuwbouw. Albo Caribbean kreeg opdracht voor de montagewerkzaamheden en de civiele werken.

Download projectsheet Kooyman Curaçao

Meer informatie

Wilt u weten hoe Kooyman de samenwerking met Remco Ruimtebouw heeft ervaren? Lees dan nu de testimonial van Projectleider Job Laboyrie.

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com.

Contactpersonen

Erik van den Hurk

Exportmanager

Groepsonderneming van Janssen de Jong