download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Sportschool Big Gym

Deventer

Een sportief project voor Remco Ruimtebouw! In Deventer gaan we een nieuwe vestiging van Big Gym realiseren.

Big Gym is een sportschoolketen waar je voordelig kunt fitnessen en groepslessen kunt volgen. De sportschool krijgt een vloeroppervlakte van 2.500 m², verdeeld over twee verdiepingen. Er komen ruimtes voor groepslessen en meer dan 300 toestellen. Het ontwerp is van PR8 Architecten. In april start het grondwerk en eind 2020 wordt de nieuwbouw opgeleverd.

Samenwerking Janssen de Jong Groep

Zusterbedrijf Janssen de Jong Projectontwikkeling is initiatiefnemer van het project. Zij hebben de grond aangekocht van gemeente Deventer, Big Gym als huurder gecontracteerd en BTB Real Estate als belegger vastgelegd. Voor de realisatie benaderden ze Remco Ruimtebouw. Een mooie samenwerking binnen de Janssen de Jong Groep!

Over Big Gym

Bij BigGym in Deventer kan iedereen werken aan de perfecte workout, ongeacht leeftijd en niveau. Aan de Holterweg staan straks ruim 300 fitnesstoestellen en een team van professionele en gediplomeerde instructeurs klaar voor de bezoekers. Naast Cardio, Fitness en BigCross biedt BigGym Deventer ook interactieve groepslessen. Bij de vestiging komt een groot parkeerterrein waar leden gratis kunnen parkeren.

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com.

Groepsonderneming van Janssen de Jong