download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Systeembouw

Bouwplannen? Met het bouwsysteem van Remco Ruimtebouw bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een snelle bouwtijd!

Systeembouw in staal

Remco Ruimtebouw is in Nederland en ver daarbuiten een begrip. Wij hebben inmiddels al meer dan 5.000 projecten gerealiseerd. Bijzondere bedrijfsgebouwen variërend van enkele honderden tot vele tienduizenden vierkante meters.

Maatwerk op basis van standaardmodules

Ons bouwsysteem is het beste te omschrijven als ‘maatwerk op basis van standaardmodules’. Veel elementen voor uw nieuwbouw worden vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen - zoals de staalconstructie en wand- en dak elementen - worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd en door onze bouwteams gemonteerd tot één geheel.

Nieuwbouw op maat

Met ons bouwsysteem garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een snelle bouwtijd conform de vooraf met u gemaakte afspraken. U bent dan ook verzekerd van een stalen bedrijfspand met een eigen, unieke uitstraling welke volledig aan uw wensen voldoet.

Basisconcept voor elke branche

Ons staalbouwsysteem biedt voordelen voor veel branches. Wij hebben in de loop der jaren voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland gebouwd. Dit varieert van onder meer productieruimtes tot logistieke centra en van sportaccommodaties tot bouwmarkten.

Duurzaam en milieubewust

Onze bedrijfsgebouwen worden duurzaam en milieubewust gerealiseerd. De toegepaste materialen zijn recyclebaar of in zijn geheel te hergebruiken. Op deze manier vormen de gebouwen van Remco Ruimtebouw geen belasting voor latere generaties.

Hoge klanttevredenheid

Wij besteden veel aandacht aan klanttevredenheid in onze bedrijfsvoering. We zijn er dan ook trots op dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Remco Ruimtebouw kiest!

Uw voordeel

Kiest u voor Remco Ruimtebouw dan kiest u voor “one stop shopping”. Van ontwerp tot en met sleutelklare oplevering: Remco Ruimtebouw verzorgt het voor u!

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com. Meer informatie over turn-key nieuwbouw, bouwen in het buitenland of onze werkwijze treft u ook aan de rechterzijde!

Maak een afspraak

Groepsonderneming van Janssen de Jong