download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube Staalbouwsysteem Turnkey internationaal

Turn-key nieuwbouw

Wanneer u kiest voor turn-key nieuwbouw, dan kiest u voor een sleutelklare oplevering. Remco Ruimtebouw verzorgt dan het gehele bouwtraject inclusief afbouw, technische installaties en terreininrichting.

Turn-key

Wist u dat u bij de bouw van een bedrijfsruimte vaak met veel verschillende partijen te maken heeft? En dat u rekening dient te houden met de eisen van onder meer de overheid? U moet beslissingen nemen over zaken waar u mogelijk weinig ervaring mee heeft.

Jarenlange ervaring

Remco Ruimtebouw helpt u graag hierbij. Tijdens een inventarisatiegesprek met een van onze adviseurs brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Wij beschikken over jarenlange ervaring en denken graag met u mee. Onze medewerkers geven u gerichte adviezen, zodat alle vierkante meters van uw nieuwe bedrijfsruimte optimaal gebruikt worden.

Hoge klanttevredenheid

Wij besteden veel aandacht aan klanttevredenheid in onze bedrijfsvoering. We zijn er dan ook trots op dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Remco Ruimtebouw kiest!

One stop shopping

Wanneer u kiest voor turn-key nieuwbouw, dan kiest u voor een sleutelklare oplevering. Wij verzorgen dan het gehele bouwtraject inclusief afbouw, technische installaties en terreininrichting. Vanaf het ontwerp van uw stalen bedrijfspand tot en met oplevering. Handig, want zo kunt u met al uw vragen en opmerkingen bij Remco Ruimtebouw terecht. Onze adviseurs bepalen vooraf samen met u het gewenste afwerkingsniveau van uw nieuwe bedrijfsruimte.

Hoogwaardige kwaliteit

Met ons bouwsysteem garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een snelle bouwtijd conform de vooraf met u gemaakte afspraken. U bent dan ook verzekerd van een stalen bedrijfspand met een eigen, unieke uitstraling welke volledig aan uw wensen voldoet. En bij de oplevering? Dan steekt u de sleutel in het slot en bent u in no-time weer operationeel in uw prachtige nieuwe stalen bedrijfsgebouw.

Cees Boons, Business Unit Manager
Cees Boons, Business Unit Manager

Meer informatie

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 (0) 88 004 93 00 of mail naar info@remco.jajo.com. Meer informatie over systeembouw, bouwen in het buitenland of onze werkwijze treft u ook aan de rechterzijde!

Groepsonderneming van Janssen de Jong