Wij zijn vanwege de bouwvak van 8 t/m 19 augustus gesloten. Van 1 t/m 5 augustus en van 22 t/m 26 augustus werken we met een beperkte bezetting. In geval van calamiteiten kunt u contact opnemen met ServicebouwPlus. Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

20200922Aalsmeer-SMALL-14

Nationaal of internationaal?

De normen en eisen van overheidsinstanties zijn in Nederland vaak anders dan in het buitenland. Remco Ruimtebouw helpt u graag bij de realisatie van een bedrijfsruimte waarin u prettig en efficiënt werkt. Die qua uitstraling voldoet aan uw wensen, maar die ook voldoet aan de eisen van de overheidsinstanties.

Large container ship at sea - Aerial image

Totale ontzorging internationaal

Bij internationale projecten verzorgen wij de engineering, de productie, het transport én de montage. Gedurende de montageperiode is er minimaal één ervaren Remco Ruimtebouw Supervisor ter plaatse aanwezig. Wij bouwen internationale projecten samen met lokale arbeiders. Dit zorgt enerzijds voor een bron van inkomsten voor de lokale betrokkenen. Anderzijds doen ze tijdens de montage veel ervaring op welke ze gedurende hun verdere loopbaan kunnen gebruiken.