20200922Aalsmeer-SMALL-12

Systeembouw in staal

Ons bouwsysteem is het beste te omschrijven als ‘maatwerk op basis van standaardmodules’. Veel elementen worden vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen, zoals de staalconstructie en wand- en dakelementen, worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd. Onze bouwteams monteren alle elementen vervolgens tot één geheel.
Ons bouwsysteem staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en snelle bouwtijd. Het resultaat? Een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling die volledig aan uw wensen voldoet.

3

Bouwen in het buitenland?

Ons staalbouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. We hebben ervaring in onder meer Afrika, het Caribisch gebied, Centraal- en Oost Europa en het Midden Oosten. Toch is bouwen over de grens vaak een hele onderneming. Denk alleen maar aan de papierwinkel. En wie leidt het bouwproces in goede banen? Bij Remco Ruimtebouw hebben we de expertise in huis om internationale bouwprojecten van A tot Z te begeleiden. En we gaan zelfs nog een stap verder. Behalve het logistieke traject nemen we ook de bouwbegeleiding voor onze rekening. Onze Nederlandse Supervisors zorgen ter plekke voor de bouwbegeleiding. Zij bewaken de veiligheid, kwaliteit en planning.

“Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Op een klantgerichte manier, zakelijk en zonder overbodige poespas.”
Job Laboyrie, Projectleider Kooyman BV