1

Dé oplossing

Wij opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over veel kennis en ervaring. Elk van ons biedt specifieke toegevoegde waarde voor onze klanten. Bij nieuwbouwvraagstukken maken wij gebruik van geavanceerde prefab bouwmethoden in beton, hout en staal. Ook onderhoud, renovatie en verbouwingen van bestaand bedrijfsmatig vastgoed behoren tot het productgamma van het Cluster Bedrijfshuisvesting.

remco_metwitteachtergrondkopie

Remco Ruimtebouw

Bij Remco Ruimtebouw zijn we gespecialiseerd in conceptmatige staalbouw. We bestaan al meer dan 45 jaar en bouwen over de hele wereld. Onze klanten kiezen bij ons voor “one stop shopping”. We regelen alles voor ze, van ontwerp tot en met sleutelklare oplevering.

WoodyBuildingConcepts

Woody Building Concepts

Bij Woody Building Concepts werken we met een uniek houtbouwconcept. We realiseren duurzame houten bedrijfspanden in loft stijl met een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Dat doen we turn-key waarbij we opdrachtgevers vanaf het eerste ontwerp ontzorgen.

Logo Pvvt

Pvvt

Bij Pvvt verrassen we onze opdrachtgevers met een bijzondere afbouw, uniek interieur of geveloplossing. Dat doen we met vakmanschap en creativiteit. We geven gevraagd en ongevraagd advies en verzorgen het hele proces vanaf engineering tot en met realisatie.

ocmer_metwitteachtergrond

Ocmer

Ocmer behoort tot de top 10 turnkey bouwbedrijven in Polen. We realiseren op conceptmatige wijze hoogwaardige industriële bedrijfshuisvesting in staal, beton, hout of hybride vorm. We verzorgen het hele traject van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de montage en oplevering.