Bedrijfspand Univacco Foils Holland

Univacco Foils Holland buiten
Univacco Foils Holland buiten
Univacco Foils Holland buiten
Univacco Foils Holland binnen
Univacco Foils Holland binnen
Univacco Foils Holland binnen
Univacco Foils Holland binnen
Univacco Foils Holland buiten
Univacco Foils Holland buiten

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor, Productieruimte

Locatie Waalwijk

Oppervlakte 7.000 m²

Status Opgeleverd

Turn-key bedrijfspand met kantoor

In de nummer één logistieke hotspot van Nederland, Tilburg – Waalwijk, realiseert Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw het nieuwe bedrijfspand voor Univacco Foils Holland BV. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en het nieuwe, grotere bedrijfspand biedt de mogelijkheid om de activiteiten in de toekomst verder uit te breiden.

Ruimte voor de toekomst

Met een oppervlakte van circa 7.000 m2 op een bouwkavel van circa 10.000 m² is er in het nieuwe bedrijfspand ruimte voor zowel productie en opslag als kantoren. Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw realiseert de nieuwbouw turn-key. Dat houdt in dat we naast de hoofdconstructie ook de afbouw van de kantoorruimtes, het buitenterrein, installaties, etc. voor onze rekening nemen.

Opvallende verschijning

Het state-of-the-art bedrijfspand wordt gerealiseerd op een zichtlocatie langs de A59 bij Waalwijk. Wat in het oog springt bij het ontwerp is de opvallende goudkleurige gevel. Deze zal het voorbijrazende verkeer zeker niet ontgaan. Het ontwerp is afkomstig van Vogels Bouwmanagement. Zij verzorgen ook de complete bouwbegeleiding.

De oplevering staat gepland voor maart 2021.

Over Univacco Foils

Univacco Foils Holland is één van de toonaangevende leveranciers van warmdrukfolie, koudfolie, holografische folies en special effect folies (SEF). Univacco Foils Holland BV is distributeur van internationaal producent Univacco Technology Inc. in Taiwan met meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd. Naast Univacco Foils zal ook machinebedrijf Starfoil Technology Netherlands BV worden gehuisvest op deze nieuwe locatie. Starfoil Technology Netherlands bv is producent van drukmachines en spoel/wikkelmachines voor de folie-industrie.

Martijn LucassenCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

+31(0)88 004 93 00