Hoofdkantoor Team Sunweb

SunWeb013TBF
SunWeb018TBF
SunWeb024TBF
SunWeb019TBF
SunWeb017TBF
SunWeb020TBF
SunWeb021TBF
SunWeb023TBF
SunWeb025TBF
Team Sunweb
Team Sunweb

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor

Locatie Deventer

Oppervlakte 1.480 m²

Status Opgeleverd

Experience center

Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw heeft het nieuwe hoofdkantoor van Team Sunweb turn-key gerealiseerd. Naast huisvesting voor kantoorpersoneel heeft het pand een Experience Center én een bedrijfshal voor opslag en logistiek.

Deventer

De nieuwbouw staat op een zichtlocatie pal langs de A1 in Deventer op Bedrijvenpark A1. Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 860 m2 en de bedrijfshal telt ca. 620 m2. Bijzonder aan het gebouw is het Experience Center. Dit biedt bezoekers een uniek kijkje achter de schermen bij een professionele wielerploeg. Het Experience Center biedt partners de mogelijkheid om nieuwe producten te presenteren en gasten te ontvangen.

Conceptmatige aanpak

Hercuton en Remco Ruimtebouw zijn beiden onderdeel van het Cluster Bedrijfshuisvesting van JAJO. Hercuton is gespecialiseerd in conceptmatig nieuwbouw in prefab beton en Remco Ruimtebouw in conceptmatige nieuwbouw in staal. Bij dit project bundelden beide bedrijven de krachten om tot de optimale nieuwbouw voor Team Sunweb te komen.

Tour de France

“Als echte liefhebbers van wielrennen trekken wij graag de parallel tussen de wielersport en onze conceptmatige werkwijze,” vertelt Ivo van der Mark, Algemeen Directeur van het Cluster Bedrijfshuisvesting. “Een gedegen voorbereiding, het beste materiaal en optimale samenwerking zijn in beide gevallen van essentieel belang om topprestaties te leveren, want alleen dan blijf je op voorsprong. We zijn er trots op dat Team Sunweb bewust voor onze conceptmatige aanpak gekozen heeft en zijn ervan overtuigd dat de bouw net zo voortvarend zal gaan als Team Sunweb tijdens de Tour de France.”

Martijn LucassenCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

+31(0)88 004 93 00