Magazijnruimte met kantoor Trexico Logistics

Trexico-9
Trexico-5
Trexico-4
Trexico-3
Trexico-6
Trexico-2
Trexico
Trexico-10
Trexico-8
Trexico-7
Trexico Logistics
Artist impression

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Locatie Gilze-Rijen

Oppervlakte 3.600 m²

Status Opgeleverd

Turn-key nieuwbouw

In het verleden bouwden we voor opdrachtgever De Kort Holding al een magazijnruimte met kantoor. De prettige samenwerking destijds zorgde ervoor dat we nu opnieuw voor ze aan de slag mogen.

Planning en ontwerp

Het nieuwe bedrijfspand krijgt een oppervlakte van 3.600 m² en bestaat uit een magazijnruimte met kantoor. De oplevering stond gepland voor eind 2020, deze deadline is behaald. Het nieuwe bedrijfspand is door Remco Ruimtebouw ontworpen. Het is uitgevoerd in blank en grijs aluminiumkleur (RAL 9006 en 9007).

Over Trexico Logistics

Trexico Logistics is een Nederlandse onderneming die al ruim twintig jaar naam maakt met logistieke activiteiten richting Oost-Europa. Mede dankzij een eigen kantoor in Rusland (Moskou) weet Trexico Logistics het transport van goederen van West- naar Oost-Europa en vice versa in goede banen te leiden.

Martijn LucassenCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

+31(0)88 004 93 00


Klant aan het woord

Trexico Logistics

De heer de Kort, eigenaar en directeur van Trexico, vertelt over de samenwerking tijdens de bouw door Remco Ruimtebouw.  “In 2005 hebben wij ons eerste bedrijfspand (magazijnruimte met kantoor) laten bouwen door Remco Ruimtebouw. De samenwerking is buitengewoon goed bevallen. Remco Ruimtebouw komt op mij over als een goed gestructureerd bedrijf met een individuele benadering. Ook komen ze gemaakte af...

Lees verder

Geert de KortEigenaar | Directeur