Nieuwbouw kantoor KoffiePartners

naamloos-0030
Nieuwbouw kantoor KoffiePartners
naamloos-9909
naamloos-0032
9933
naamloos-0006
naamloos-0030
naamloos-0043
naamloos-0053
naamloos-0055
naamloos-9864
naamloos-9878
naamloos-9978

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor

Locatie Zwijndrecht

Oppervlakte 1.460 m²

Status Opgeleverd

Coffee experience center

Remco Ruimtebouw heeft de nieuwbouw voor KoffiePartners in Zwijndrecht gerealiseerd. Het bedrijfspand bestaat uit een kantoor met coffee experience center en magazijnruimte. De nieuwbouw bevindt zich op een zichtlocatie langs de A16 bij Zwijndrecht. Niet te missen vanaf de snelweg.

De totaaloppervlakte bedraagt 1.460 m² en de kleur? Koffiebruin uiteraard! Het ontwerp is afkomstig van RoosRos Architecten en is geïnspireerd op de vorm en kleur van koffiebonen. Grote eyecatcher is een LED-scherm op de gevel van maar liefst veertig vierkante meter. Bij het ontwerp van de constructie is hier al rekening mee gehouden.

Over KoffiePartners

KoffiePartners is al meer dan 25 jaar een toonaangevende leverancier van koffiemachines voor bedrijven. Ook Remco Ruimtebouw geniet – samen met de andere medewerkers van de Bedrijfshuisvesting – dagelijks van de heerlijke koffie uit de koffieapparaten van KoffiePartners. Koffie waar je blij van wordt! Kijk voor meer informatie op KoffiePartners.nl.

Martijn LucassenCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

+31(0)88 004 93 00


Klant aan het woord

KoffiePartners

In 2018 realiseerde Remco Ruimtebouw het nieuwe kantoor met showroom en magazijnruimte voor KoffiePartners. In deze video legt Bart Brouwer, Directeur-Eigenaar bij KoffiePartners, uit hoe zij hun klanten blij maken en hoe het nieuwe bedrijfspand daaraan bijdraagt. Ook vertelt Bart hoe hij voor het eerst kennis maakte met Remco Ruimtebouw en ons zusterbedrijf Hercuton (iets met koffie uiteraard). Benieuwd ho...

Lees verder

Bart BrouwerDirecteur-Eigenaar