Nieuwbouw magazijn Medpets.nl

Medpets Opslagloods
Medpets Opslagloods
Medpets Opslagloods
Medpets Opslagloods
Medpets Opslagloods
Medpets Opslagloods

Project specificaties

Soort gebouw Opslagruimte

Locatie Oud-Gastel

Oppervlakte 1.900 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw magazijnruimte

Remco Ruimtebouw heeft op Bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel een magazijnruimte turn-key gerealiseerd. De opdrachtgever van het project is Medpets.nl. De nieuwbouw is ontworpen door Remco Ruimtebouw. De nieuwe magazijnruimte heeft een oppervlakte van 1.900 m² en is uitgevoerd in de kleur donker grijs. De nieuwe magazijnruimte is door middel van een corridor verbonden met de bestaande bedrijfsruimte.

Over Medpets.nl

Medpets.nl is een online dierenapotheek voor o.a. diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor dieren. Met een assortiment van meer dan 8.000 producten is Medpets.nl de grootste online dierenapotheek van Nederland. In 2012 verhuisden zij naar een gloednieuw pand in Oud Gastel. Om de capaciteit nog verder uit te breiden is gekozen voor de nieuwbouw van een extra magazijnruimte.

Directeur Elies van der Graaff:
“De samenwerking tussen Medpets.nl en Remco Ruimtebouw verliep op een leuke manier. Ik kijk daar heel positief op terug. Al tijdens het offertetraject verliep de communicatie erg prettig.”

Martijn LucassenCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Remco Ruimtebouw voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

+31(0)88 004 93 00


Klant aan het woord

Medpets.nl

“De samenwerking tussen Medpets.nl en Remco Ruimtebouw verliep op een leuke manier. Ik kijk daar heel positief op terug. Al tijdens het offertetraject verliep de communicatie erg prettig. Ook het feit dat Remco Ruimtebouw een one-stop-shop is, speelde een belangrijke rol bij de keuze voor een bouwbedrijf. Het is erg fijn om met één partij te maken te hebben die je alles uit handen neemt, van vergunninge...

Lees verder

Elies van der GraaffDirecteur