Referenties

KoffiePartners

In 2018 realiseerde Remco Ruimtebouw het nieuwe kantoor met showroom en magazijnruimte voor KoffiePartners. In deze video legt Bart Brouwer, Directeur-Eigenaar bij KoffiePartners, uit hoe zij hun klanten blij maken en hoe het nieuwe bedrijfspand daaraan bijdraagt. Ook vertelt Bart hoe hij voor het eerst kennis maakte met Remco Ruimtebouw en ons zusterbedrijf Hercuton (iets met koffie uiteraard). Benieuwd hoe die kennismaking verliep? Bekijk hier de video:

Bart BrouwerDirecteur-Eigenaar

Kooyman BV

Projectleider Job Laboyrie legt uit waarom hij graag met Remco Ruimtebouw werkt. “Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Op een klantgerichte manier, zakelijk en zonder overbodige poespas. Het bedrijf is in staat om je volledig te ontzorgen, van het eerste ontwerp tot turn-key oplevering. Dus niet alleen leveren, maar ook installeren van het gebouw inclusief de randproducten zoals trappen, ramen en  deuren.

Het is prettig om aan te geven hoe je het wilt hebben om dan vervolgens – bij wijze van spreken – te zeggen wanneer je de sleutel komt halen. Ik heb niet het gevoel dat ik van alles moet controleren. Remco Ruimtebouw denkt met je mee. Natuurlijk zijn er weleens hick–ups in het proces. Daar ontkom je niet aan in een dergelijke samenwerking. Maar we doen zaken met open vizier in een constructieve sfeer.”

Job LaboyrieProjectleider

Medpets.nl

“De samenwerking tussen Medpets.nl en Remco Ruimtebouw verliep op een leuke manier. Ik kijk daar heel positief op terug. Al tijdens het offertetraject verliep de communicatie erg prettig. Ook het feit dat Remco Ruimtebouw een one-stop-shop is, speelde een belangrijke rol bij de keuze voor een bouwbedrijf. Het is erg fijn om met één partij te maken te hebben die je alles uit handen neemt, van vergunningen en ontwerp tot aan het straatwerk.

De nieuwbouw verliep eigenlijk heel soepel, maar natuurlijk was er ook weleens iets wat anders liep dan gepland. In zo’n geval zoeken de mensen van Remco Ruimtebouw naar een oplossing waar beide partijen een goed gevoel bij hebben. Ze communiceren op een open manier en komen achteraf niet met allerlei meerwerk. Kortom, je weet wat je aan ze hebt. Betrouwbaar en communicatief, zo kan ik Remco Ruimtebouw het beste omschrijven.”

Elies van der GraaffDirecteur

Referenties laden..
{"post_type":"referenties","posts_per_page":16,"paged":1,"meta_query":{"relation":"OR","0":{"key":"alleen_uitlezen_op_home","value":"0","compare":"="},"1":{"key":"alleen_uitlezen_op_home","compare":"NOT EXISTS"}}}
1
16
16