Wat klanten over ons zeggen

Trexico Logistics

De heer de Kort, eigenaar en directeur van Trexico, vertelt over de samenwerking tijdens de bouw door Remco Ruimtebouw.  “In 2005 hebben wij ons eerste bedrijfspand (magazijnruimte met kantoor) laten bouwen door Remco Ruimtebouw. De samenwerking is buitengewoon goed bevallen. Remco Ruimtebouw komt op mij over als een goed gestructureerd bedrijf met een individuele benadering. Ook komen ze gemaakte afspraken punctueel na. Tijdens de bouw was er voldoende ruimte om gemaakte planningen bij te stellen ten bate van onze behoeften, zonder dat dit tot problemen in de uitvoering leidde en zonder dat dit meteen meerkosten met zich meebracht. Remco Ruimtebouw heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan en er is zeker aanleiding om bij eventueel volgende projecten weer Remco Ruimtebouw te benaderen.”

Geert de KortEigenaar | Directeur

MPM Business Navigators

CEO en Project & Interim Manager Gerrit Klein vertelt over de samenwerking met Remco International over het project Boortmalt in Debre Birhan (Ethiopië). “We zochten destijds een bedrijf wat de staalconstructie kon verzorgen. Het ingenieursbureau dat bij het project was betrokken wees ons op Remco International.

Ze haakten aan in het engineeringstraject en daarbij waren verschillende partijen betrokken. Dat was niet altijd makkelijk. We hadden bijvoorbeeld te maken met verschillen in de ontwerpen, maar de mensen van Remco International zijn daar heel constructief mee omgegaan. Voor de montage werd samengewerkt met Lelacon, hun lokale partner. Ook dat verliep goed, planningen werden gehaald en waar dat niet zo was, lag het buiten hun macht.

De kracht van het bedrijf ligt in mijn ogen in het feit dat ze zowel het ontwerp, transport en management als de bouwbegeleiding verzorgen. De montage besteden ze lokaal uit en dat maakt ze een flexibele partij die een goede prijs/prestatie verhouding levert.”

Gerrit KleinCEO | Project & Interim Manager

Plant Trend

Projectmanager Mirko de Wilde licht toe hoe de samenwerking is verlopen. “Doordat we voor aanvang van de bouw een lean meeting hebben gehouden was het duidelijk wie welk deel van de bouw voor zijn rekening nam. Dit zorgde ervoor dat er korte lijntjes ontstonden en de communicatie helder was. De medewerkers van Remco Ruimtebouw konden snel schakelen. We hadden nog geen ervaring met bouwen, maar deze samenwerking verliep op een goede manier.”

Mirko de WildeProjectmanager

KoffiePartners

In 2018 realiseerde Remco Ruimtebouw het nieuwe kantoor met showroom en magazijnruimte voor KoffiePartners. In deze video legt Bart Brouwer, Directeur-Eigenaar bij KoffiePartners, uit hoe zij hun klanten blij maken en hoe het nieuwe bedrijfspand daaraan bijdraagt. Ook vertelt Bart hoe hij voor het eerst kennis maakte met Remco Ruimtebouw en ons zusterbedrijf Hercuton (iets met koffie uiteraard). Benieuwd hoe die kennismaking verliep? Bekijk hier de video:

Bart BrouwerDirecteur-Eigenaar

Kooyman BV

Projectleider Job Laboyrie legt uit waarom hij graag met Remco Ruimtebouw werkt. “Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Op een klantgerichte manier, zakelijk en zonder overbodige poespas. Het bedrijf is in staat om je volledig te ontzorgen, van het eerste ontwerp tot turn-key oplevering. Dus niet alleen leveren, maar ook installeren van het gebouw inclusief de randproducten zoals trappen, ramen en  deuren.

Het is prettig om aan te geven hoe je het wilt hebben om dan vervolgens – bij wijze van spreken – te zeggen wanneer je de sleutel komt halen. Ik heb niet het gevoel dat ik van alles moet controleren. Remco Ruimtebouw denkt met je mee. Natuurlijk zijn er weleens hick–ups in het proces. Daar ontkom je niet aan in een dergelijke samenwerking. Maar we doen zaken met open vizier in een constructieve sfeer.”

Job LaboyrieProjectleider

Medpets.nl

“De samenwerking tussen Medpets.nl en Remco Ruimtebouw verliep op een leuke manier. Ik kijk daar heel positief op terug. Al tijdens het offertetraject verliep de communicatie erg prettig. Ook het feit dat Remco Ruimtebouw een one-stop-shop is, speelde een belangrijke rol bij de keuze voor een bouwbedrijf. Het is erg fijn om met één partij te maken te hebben die je alles uit handen neemt, van vergunningen en ontwerp tot aan het straatwerk.

De nieuwbouw verliep eigenlijk heel soepel, maar natuurlijk was er ook weleens iets wat anders liep dan gepland. In zo’n geval zoeken de mensen van Remco Ruimtebouw naar een oplossing waar beide partijen een goed gevoel bij hebben. Ze communiceren op een open manier en komen achteraf niet met allerlei meerwerk. Kortom, je weet wat je aan ze hebt. Betrouwbaar en communicatief, zo kan ik Remco Ruimtebouw het beste omschrijven.”

Elies van der GraaffDirecteur

Referenties laden..
{"post_type":"referenties","posts_per_page":16,"paged":1,"meta_query":{"relation":"OR","0":{"key":"alleen_uitlezen_op_home","value":"0","compare":"="},"1":{"key":"alleen_uitlezen_op_home","compare":"NOT EXISTS"}}}
1
16
16