MPM Business Navigators

logo Boortmalt

CEO en Project & Interim Manager Gerrit Klein vertelt over de samenwerking met Remco International over het project Boortmalt in Debre Birhan (Ethiopië). “We zochten destijds een bedrijf wat de staalconstructie kon verzorgen. Het ingenieursbureau dat bij het project was betrokken wees ons op Remco International.

Ze haakten aan in het engineeringstraject en daarbij waren verschillende partijen betrokken. Dat was niet altijd makkelijk. We hadden bijvoorbeeld te maken met verschillen in de ontwerpen, maar de mensen van Remco International zijn daar heel constructief mee omgegaan. Voor de montage werd samengewerkt met Lelacon, hun lokale partner. Ook dat verliep goed, planningen werden gehaald en waar dat niet zo was, lag het buiten hun macht.

De kracht van het bedrijf ligt in mijn ogen in het feit dat ze zowel het ontwerp, transport en management als de bouwbegeleiding verzorgen. De montage besteden ze lokaal uit en dat maakt ze een flexibele partij die een goede prijs/prestatie verhouding levert.”

Gerrit KleinCEO | Project & Interim Manager